Ισοφαρίστηκε στο τέλος ο ΟΦΑ 2-2 με ΕΑΠ εκτός έδρας

????????????????????????????????????

Πολύ καλή εμφάνιση για την Κ16 κόντρα στην ΕΑΠ στο γήπεδο Ατσιποπούλου με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή και στις καθυστερήσεις να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7′ με τον ταλαντούχο Ραφαήλ Αποστολάκη με τους “κόκκινους” του Γιάννη Καραβιώτη να καταφέρνουν μέσα σε τέσσερα λεπτά να κάνουν την ανατροπή με σκόρερ τον Γερωνυμάκη στο 25′ και στο 29′ αντίστοιχα με το δεύτερο να προέρχεται από λάθος πάσα των αμυντικών της ΕΑΠ και κλέψιμο του σκόρερ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα. Οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν και στο 32′ είχαν δοκάρι με τον Χαραλαμπάκη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-2.

Οι παίκτες του Φώτη Ξενικάκη πίεσαν στην επανάληψη με την ομάδα μας να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα αλλά λίγο πριν το τέλος ο Αποστολάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το τελικό 2-2. Να θυμίσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό ενώ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό Ρεθύμνου στα Μισίρια και απέναντι στην Επισκοπή στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ε.Α.Π. (Φώτης Ξενικάκης): Α. Προβιάς, Βερτούδος, Χαραλαμπάκης, Πίσα, Καρδαμίτσης, Ι. Τσαπόκου, Χαροκόπος, Ρ. Αποστολάκης, Γ. Προβιάς, Χριστουλάκης, Σταυριδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Σφενδύλης, Αράπι, Φραντζεσκάκης, Μαρακάκης, Φραγκάκος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Νιολάκης, Μαλετσάς, Ράνσοου, Κ. Σκουλούδης, Λ. Τάρε, Καλησπεράκης, Μ. Τάρε, Γερωνυμάκης, Τσαχόκου.

Έπαιξαν ακόμη οι Ι. Γεωργαλής, Κλ. Τάρε, Ι. Κολυβάκης, Π. Σταματίου.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στην δράση για Κ16 με ΕΑΠ το Σάββατο εκτός έδρας
Επόμενο άρθροΑλλαγή στο πρόγραμμα της Κ16 του ΟΦΑ με ένα ματς λιγότερο