Ισοπαλία στα Μισσίρια για τον Ο.Φ.Α

Σήμερα το απόγευμα ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε από τη Δόξα Πλατανέ σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ συγκεντρωμένες και προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Ο Ο.Φ.Α προσπάθησε από τον άξονα να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν με μερικές στημένες φάσεις γύρω από την περιοχή. Στο 35′ μετά από μια αντεπίθεση της Δόξας ο Ματζοράκης έκανε ένα μαρκάρισμα το οποίο τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και έτσι ο Ο.Φ.Α έμεινε με παίχτη λιγότερο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε έντονο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά δυνατές μονομαχίες στα όρια του φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Πλατανέ προχώρησε σε δύο αλλαγές θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Σύντομα όμως επήλθε ισορροπία καθώς ο Μαγάκης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, και έτσι το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να απειλήσει και τα κατάφερε με μερικά σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς όμως να έρθει το γκολ. Η Δόξα προσπάθησε με διαγώνιες μπαλιές να πλησιάσει την εστία του Ο.Φ.Α και κατάφερε να απειλήσει με κάποιες  κεφαλιές, όμως ο τερματοφύλακας των Αρμένων ήταν σε εξαιρετική μέρα. Στο 78′ ο Καλυβιανακης από την ομάδα της Δόξας τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Ο.Φ.Α βρέθηκε να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα. Η Δόξα παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίχτη λιγότερο, συνέχισε να είναι απειλητική, όμως ο Ο.Φ.Α βρήκε πολλούς κενούς χώρους και στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Καργάκης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως οι προσπάθειες του σταμάτησαν στον τερματοφύλακα της Δόξας.

Το παιχνίδι τελείωσε με τις δύο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες. Ο Ο.Φ.Α είχε την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, όμως η ατυχία και ο τερματοφύλακας της Δόξας Πλατανέ στάθηκαν εμπόδιο. Δυσάρεστο νέο αποτέλεσε η είδηση για τον τραυματισμό του Κολυβάκη Νίκου, ο οποίος δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα στο τέλος του αγώνα. Μετά από ακτινογραφία φάνηκε ότι ο παίχτης υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο. Η οικογένεια του Ο.Φ.Α βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιριστή και εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

Συνθέσεις:

Ο.Φ. Αρμένων (Τριχακης Μιχάλης)

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Σ., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΜΑΝΤΣΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΤΣΟΛΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΚΕΦΑΛΛΙΑΝΟΣ

Δόξα Πλατανέ (ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ)

ΠΑΛΙΕΡΑΚΗΣ, ΦΡΑΧΟΛΙ, ΜΑΓΙΑΦΑΣ, ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ, ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΜΑΓΑΚΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ, ΣΕΦΟΥΛΑ’Ι’, NASCOV

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΞΕΝΟΚΑΛΑΚΗΣ, ΦΡΑΧΟΛΙ, ΠΑΛΑΣΣΗΣ, ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχετήρια ανακοίνωση για την ονομαστική εορτή του Κολυβάκη Ευάγγελου
Επόμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α επαινεί το ευ αγωνίζεσθαι