Θετική εμφάνιση στα Μισίρια κόντρα στην Δόξα για ΟΦΑ

Σε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι με αρκετές είναι η αλήθεια δυνατές μονομαχίες η ομάδα μας αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος κι ενώ είχε σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ εν τέλει δέχτηκε δύο τέρματα για το τελικό 2-2 στο γήπεδο Μισιρίων κόντρα στην ανανεωμένη Δόξα Πλατανέ στο πρώτο φιλικό επί Ρεθυμνιώτικου εδάφους.

Κυρίως στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας είχε αρκετά καλή ανάπτυξη, κυκλοφορία της μπάλας και σωστές τοποθετήσεις στους χώρους ενώ ήταν πολύ επικίνδυνη με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει στην κόντρα επίθεση, αλλά της έλειπε η ψύχραιμη τελική προσπάθεια κάτι στο οποίο θέλει να δώσει έμφαση ακόμη περισσότερο και ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Τσόλας και εκτέλεσε εύστοχα ο Γερωνυμάκης. Το 2-0 έγινε λίγο αργότερα όταν από εκτέλεση φάουλ του Γερωνυαμάκη ο Ι.Π. Γαλερός με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν και προς το τέλος να ισοφαρίσουν σε 2-2. Η ομάδα μας πάντως πίεσε και είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα με τετ α τετ των Γαλερού, Τσόλα(2), Γερωνυμάκη και Πενθερουδάκη(2) αντίστοιχα χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει. Με τους κόκκινους αγωνίστηκε και η τελευταία χρονικά μεταγραφή, ο νεαρός Βαρδουνιώτης.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ν. Κολυβάκης, Κονδύλης, Κριτσιώτης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Μανουσάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσόλας, Ι.Π. Γαλερός.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μενιουδάκης, Μάνσε, Ν.Ε. Κολυβάκης, Καραλής, Κατάκης, Κτιστάκης, Δ. Φραγκάκης, Βαρδουνιώτης.

Προηγούμενο άρθροΜε ΟΦ Αρμένων και 14 ομάδες η Α’ ΕΠΣΡ 2019-2020 !!!
Επόμενο άρθροΣχεδόν πλήρης ο ΟΦΑ για το πρώτο εντός έδρας φιλικό με Ψηλορείτη (18.30)