Θετική εμφάνιση για την Κ16 μπορούσε να αποφύγει την ήττα (1-2 από Άρη Ρεθ.)

Αρκετά καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος πραγματοποίησε η ομάδα μας κόντρα στον Άρη Ρεθύμνου στην αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ16 της ΕΠΣΡ αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα στο γήπεδο Αρμένων με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν πολύ νωρίς μόλις στο 2′ με σκόρερ τον Νίκολα με ατομική προσπάθεια. Οι παίκτες του Γιάννη Καραβιώτη αντέδρασαν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 6′ με τον Γαλερό να σουτάρει αλλά τον Χεμπάϊ να διώχνει ενώ στο 9′ και πάλι ο Γαλερός πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα του Άρη με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος. Στο 11′ ο Κατάκης σε κενή εστία και από πολύ κοντά πλάσαρε μόλις άουτ μετά από κόρνερ του Σκουλούδη.

Στο 18′ ο Γαλερός σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 24′ το φάουλ του Γερωνυμάκη πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα με την ομάδα μας να πιέζει ο Γαλερός πλάσαρε με τον Χεμπάϊ να μπλοκάρει. Στο 36′ ο Βαρούχας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΑ και από κοντά πλάσαρε για το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες για να φτάσουμε στο 69′ όταν ο Μαλετσάς έξω από την περιοχή με εντυπωσιακό καλοζυγισμένο σουτ μείωσε σε 1-2. Στη συνέχεια ο Γερωνυμάκης σε δύο περιπτώσεις στο 71′ και στο 77′ πλάσαρε μόλις άουτ με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος και τον Άρη Ρεθύμνου να παίρνει την νίκη.

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): I. Σκουλούδης, Κατάκης, Νιολάκης, Μαλετσάς, Τσαχόκου, Κ. Σκουλούδης, Λ. Τάρε, Καλησπεράκης, Γερωνυμάκης, Γαλερός, Γεωργαλής.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μ. Τάρε, Ράνσοου, Κολυβάκης, Σταματίου, Αναγνωστάκης.

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Α. Χεμπάϊ, Ντούκα, Μουτσάϊ, Βαρούχας, Φερούκου, Μπαγκάκης, Νίκολα, Μπερντάσι, Κ. Χεμπάϊ, Σεφουλάϊ, Πρότσκα.

Έπαιξαν ακόμη οι: Βεργιτσάκης, Γιανναδάκης, Τσούνι, Τουρομάνι, Μαραγκάκης.

Αυλαία με Ολυμπιακό Ρ. εντός έδρας για την Κ12

Για την 7η και τελευταία αγωνιστική η ομάδα του ΟΦΑ στην κατηγορία Κ12 υποδέχεται στο γήπεδο Αρμένων τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου με στόχο την αποκόμιση εμπειριών εν’ όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς για τους νεαρούς παίκτες.

Ο Παντελής Κατικάς έχει καλέσει στην αποστολή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τους παρακάτω: Ξηράς, Καλησπεράκης Αλ., Παπαδονικολάκης, Ζαννής, Βαγιονάκης , Γασπαράκης, Κιόσια Μπεν, Κιόσια Έρικ, Γιαννακάκης, Κολυβάκης Στ., Σηφάκης Μάριος, Σηφάκης Μανώλης, Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΙΤΚΗΣ ΣΤΗΝ Κ12 ΕΠΣΡ

09.30 Αστέρας Ρεθ.-ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός

10.00 Άρης Ρεθύμνου 1-Επισκοπή 2010

12.00 ΑΕΜ-ΠΑΟ Αλφάς

12.00 ΟΦ Αρμένων-Ολυμπιακός Ρεθύμνου

Προηγούμενο άρθροΜε Άρη στους Αρμένους η Κ16 (στις 19.30)
Επόμενο άρθροΒελτιωμένη η Κ12 κόντρα στον Ολυμπιακό Ρεθ.