Θετικές εντυπώσεις του ΟΦ.Α. στην φιλική ήττα από τον Ιδομενέα

Ο Ο.Φ.Α συνέχισε τα φιλικά του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτή την φορά αγωνίστηκε με τον Ιδομενέα Γαλατά στα Χανιά. Η ομάδα μας είχε πολλές απουσίες με την διαφορά όμως ότι σε αυτό το φιλικό παιχνίδι ήταν πολύ βελτιωμένει βγήκαν πολλά από αυτά που ήθελε ο προπονητής μας, αλλά πληρώσαμε τα λάθη που έγιναν εξαιτίας του επιβαρυμένου προγράμματος και έτσι δώσαμε στον αντίπαλο εύκολα γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι πλούσιο σε γκόλ και θέαμα με νικητή να βρίσκει την ομάδα του Ιδομενέα.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ιδομενέα προηγείται στο σκορ από το 17΄με σουτ του Καβράκη ενώ στο 32′ με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας μείωσε με τον Βασίλη Τσόλα στο 38′ με πολύ έξυπνο κρέμασμα του τερματοφύλακα μετά από όμορφη προσπάθεια και πάσα του Ηλία Τριχάκη. Το 2-2 ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα συγκεκριμένα στο 44′ από αυτόν που ”σέρβιρε” το πρώτο γκολ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με αρκετές φάσεις και για τις δύο πλευρές με την ομάδα μας να στέκεται άτυχη στο 58′ όπου ο Μιχαιλίδης επιχειρεί ένα σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα. Το 4-2 ήρθε με τον Κανελάκη στο 65΄με πλασέ ενώ το 5-2 ήρθε με σούτ εκτός περιοχής απο τον Βαιγκούση. Το 5-3 διαμορφώθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Βαβουράκη  μετά από την έξοχη ατομική ενέργεια του Τσόλα ο οποίος ανετράπει από τον τερματοφύλακα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, μιας και στο διάστημα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι παρά την πίεση του Ο.Φ.Α.

Η ομάδα του Ο.Φ.Α ευχαριστεί πάρα πολύ την διοίκηση  όπως και τον προπονητή του Ιδομενέα Γαλατά Χανίων για την άψογη φιλοξενία και το κέρασμα στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης): Ι. Σκουλούδης, Β. Δραμιτινός, Γ. Ζακυνθινός, Μ. Τσιχλής, Ν. Κολυμβάκης, Σ. Βαβουράκης, Η. Τριχάκης, Β. Τσόλα, Τ. Μίκα, Ι. Κολυβάκης, Κ. Καλτσηφάκης, ενώ αγωνίστηκε και ο Ν. Γεωργιουδάκης

Ιδομενέας Γαλατά (Σεργάκης Μάριος): Γεωργανάς, Καλαιτζάκης, Γεωργανάς, Μαρακάκης, Τρουλινός, Μερολί, Ποντίκας, Μιχαιλίδης, Σπουργίτης και Καβράκης. Έπαιξαν ακόμη οι εξείς: Νικολάου, Σφηναρολάκης, Κανελάκης, Ρενιέρης, Κουφάκης και ο Βαιγκούσης

Προηγούμενο άρθροΕυχετήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με τον Προπονητή Τερματοφυλάκων