Θετικές εντυπώσεις με αστερίσκους ο ΟΦΑ στην φιλική ήττα από τον Φοίνικα (0-3)

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και οι έντονες προπονήσεις σε συνδυασμό με την σωματική κόπωση μπορεί να εμφανιστούν στα φιλικά παιχνίδια αποψινό κόντρα στον αξιόμαχο Φοίνικα η ομάδα μας παρουσίασε μια αρκετά ικανοποιητική εικόνα κυρίως στο πρώτο μέρος παρά την ήττα με 0-3 από το σύνολο του Γιώργου Κωσταράκου.

Η ομάδα μας συν τοις άλλοις είχε και αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών (Τσόλας, Βογιατζάκης, Κοσμίδης, Πενθερουδάκης, Κριτσιώτης, Εμιλιάνο, Καράλης, Βασαδάκης, Ι.Π. Γαλερός, ο νεαρός Ράνσοου αλλά και οι στρατευμένοι Πολιτάκης και Λεονάρντο). Βέβαια δεν έλειψαν και τα αβίαστα λάθη τουλάχιστον δύο εκ των οποίων είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτούν οι “κόκκινοι” ισάριθμα τέρματα παρά το γεγονός ότι σε μερικές περιπτώσεις έφτασαν πολύ κοντά στο να πετύχουν ένα ή και περισσότερα τέρματα.

Σίγουρα ο ΟΦΑ βρίσκεται ακόμη πίσω στο κομμάτι της συγκέντρωσης και των τελειωμάτων αλλά και στη συνοχή μεταξύ των παικτών όμως ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Τριχάκης συνεχίζει να δουλέυει σε υψηλούς ρυθμούς και εντάσεις ώστε να παρουσιάσει το συντομότερο του ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλεύει σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή με τον Μάνσε, τον Σκουλούδη, Ν. Κολυβάκη, τον Βαβουράκη και τον Γεωργιουδάκη να απειλούν σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να βρίσκουν στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι που δείχνουν ότι θα είναι ένα σφιχτό σύνολο φέτος στην επιστροφή τους στην Α’ ΕΠΣΡ άνοιξαν το σκορ στο 42′ όταν ο Σ. Παπαδογιάννης σέρβιρε και ο Μαστρογιαννάκης πλάσαρε για το 0-1. Στο 65′ από καλοχτυπημένο φάουλ του Μαστρογιαννάκη ο Μενιουδάκης απέκρουσε όμως η αδράνεια των αμυντικών έδωσε την ευκαιρία στον Λαρεντζάκη να σημειώσει το 0-2. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 85′ μετά από κόψιμο του Φραγκιαδάκη ο Σ. Παπαδογιάννης σκόραρε για το τελικό 0-3. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΟΦ Αρμένων θα είναι στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο Περάματος κόντρα στον φιλόδοξο και φέτος Αστέρα Περάματος.

Διαιτητές: Βλαχάκης, Γρύλλης, Ν. Σαρής

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Ν. Κολυβάκης, Γ. Γασπαράκης, Τσαπόκου, Νιολάκης, Καλησπεράκης, Γεωργιουδάκης, Βαβουράκης, Κτιστάκης, Μάνσε, Κ. Σκουλούδης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κ. Αποστολάκης, Μενιουδάκης, Ι. Σκουλούδης, Ανυφαντάκης, Ιωσ. Κολυβάκης.

Φοίνικας (Γίωργος Κωσταράκος): Στρατιδάκης, Μυλωνάκης, Ε. Παπαδογιάννης, Σ. Παπαδογιάννης, Σ. Μαστρογιαννάκης, Φράνκο Μούτσο, Αρμάντο Κούγκα, Στριλιγκάς, Λογιάκης, Δριδάκης, Φραγκιαδάκης, Λαρεντζάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κοκολάκης, Χ. Μαστρογιαννάκης, Αγγελόπουλος, Εσπιαλίδης, Ανδρεδάκης.

Προηγούμενο άρθροΟι θέσεις μας για «τις επιλογές» ποδοσφαιριστών μας από τον ΑΟ Επισκοπής
Επόμενο άρθροΝέος Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΦΑ ο Ναπολέων Σκουλούδης