Η τύχη μας γύρισε την πλάτη ξανά στο δεύτερο ημίχρονο

Η τύχη μας γύρισε ξανά την πλάτη στο δεύτερο ημίχρονο Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας προδόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια που έχουμε δώσει, και γνωρίσαμε την ήττα με 2-1 από τον Τάλως Μελιδονίου για τη 18 αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο δεύτερο λεπτό με απευθείας εκτέλεση από κόρνερ του Καργάκη και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας με τους Ράιαν στο 8′ τον Καργάκη στο 20′, στο 25′ με τον Τάρε Μίκα ο οποίος μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα πήρε το ριμπάουντ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και στο 28′ μια καλή ευκαιρία. Στο 45+1 ο Θεοδωράκης σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η τύχη μας γύρισε την πλάτη και στο 55′ μετά από αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Σταρράς Γιώργος πήρε τη μπάλα και έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα το στο 58′ ο Αντώνης Λαδιανός κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα μας. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1.Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης και είχαμε την ευκαιρία μας στο 90ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καργάκη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τώρα στρέφουμε το βλέμμα στην κλήρωση για τα πλέι άουτ που θα γίνει τη Δευτέρα.

ΟΦΑ ( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ρανσόου, Γασπαράκης Π., Βογιατζάκης Γ.(90′ Δραμιτινός), Τάρε Μ.(Κολυβάκης Σ.), Καργάκης Σεφουλλάι Ο.(75′ Ξηράς)

Προηγούμενο άρθροΤελευταία αναμέτρηση πριν τα πλέι άουτ στο Μελιδόνι
Επόμενο άρθροΚόντρα στον Τάλως η πρεμιέρα στα πλέι άουτ