Η ομάδα μας τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τα γκολ…

Φιλική ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα μας από τον Αστέρα Ρεθύμνου σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Πάρκο του Αθλητισμού.

Η εικόνα της ομάδας μας για δεύτερο φιλικό ήταν αρκετά καλή, «πληρώνοντας» πάντως στιγμές αδράνειας και δεχόμενη δύο γκολ από στατικές φάσεις. Όμως για μία ακόμη φορά ο προπονητής μας, Φίλιππος Μουρτζανός χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, δοκιμάζοντας και πάλι αρκετά πράγματα. Άτυχοι της ημέρας οι Κλαούντιο Τσακάλι και Παναγιώτης Καραγιώργης που έφυγαν τραυματίες από το γήπεδο, με τον με πρώτο να παθαίνει τράβηγμα στο γαστροκνήμιο στην προθέρμανση, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στο α’ ημίχρονο και αποχώρησε.

Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Vernados_Aleksandros Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_2 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Kolyvakis_Nikos Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_3 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_1 Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos Asteras_Rethymnou-OF_Armenon_Deligiannakis_Mourtzanos OF_Armenon_filiko_omadikiΤο παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να ανοίγει το σκορ στο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καψαλάκη. Η ομάδα μας στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι έχοντας δύο καλά σουτ του Σηφακάκη στο 27’ και στο 34’ που έφυγαν λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Χριστουλάκη στην απέναντι εστία στο 35’. Στο 37’ ο Τριχάκης με μπαλιά ακριβείας έβγαλε σε θέση βολής τον Γασπαράκη, αλλά ο Παπαδάκης ενστικτωδώς έδιωξε σε πλάγιο το πλασέ του δεύτερου. Στο 42’ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ήρθε το 2-0, με σκόρερ τον Χριστουλάκη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακόμη χαμένο τετ α τετ για την ομάδα μας, με τον Σανταμούρη να σώζει το τετ α τετ με τον Γασπαράκη. Με εκτέλεση φάουλ του Κόλα στο 60’ ήρθε το 3-0 για τον Αστέρα, ενώ στο 80’ ο Παπαδάκης «είπε» όχι σε σέντρα-σουτ του Γασπαράκη. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 82’ με αυτογκόλ του Κ. Ασπρομάτη μετά από προσπάθεια του Ι. Παπαδογιάννη. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 87’ με πλασέ του Κότσο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται Πέμπτη και Παρασκευή για την ομάδα μας και το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο το Σάββατο στο γήπεδο των Αρμένων με αντίπαλο τον Ψηλορείτη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Κασσέλας, Ψυχουντάκης, Μαραθιανός, Σαρρής, Άννι, Καψαλάκης, Ρηγάκης, Χριστουλάκης, Μαραγκουδάκης, Καριαβασάμ.

Έπαιξαν ακόμη οι: Σανταμούρης, Παναγιωτάκης, Βουτσάς, Κουδουνάκης, Καλλιτσουνάκης, Β. Μπαστάκης, Κ. Ασπρομάτης, Κόλα, Πρινιανάκης, Κότσο.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Μάνσε, Α. Βογιατζάκης, Τριχάκης, Καραγιώργης, Γασπαράκης, Πετρογιαννάκης, Βερνάδος, Κολυβάκης, Ν. Αποστολάκης, Σηφακάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τσόλας, Κρασονικολάκης, Δ, Κλειδής, Θεοδωράκης, Κτιστάκης, Κ. Παπαδογιάννης, Κ. Κλειδής, Ι. Παπαδογιάννης, Πολιτάκης, Σταρράς, Αβντία.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (17.30) φιλικό με Αστέρα στο «Kido»
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (17.30) στους Αρμένους το φιλικό με Ψηλορείτη