Η ατυχία του στέρησε τη νίκη

Σε ένα παιχνίδι που ήταν εμφανώς καλύτερος ο Ο.Φ.Α. ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τα Λιβάδια για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο ο Ο.Φ.Α. ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, είχε τον έλεγχο και έχασε αρκετές ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κόντρα στην ατυχία που είχε σε όλο τον αγώνα ισοφάρισε με τον Γασπαράκη Παναγιώτη.

Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες μας έδειξαν ότι είχαν όρεξη όταν ο Καργάκης δοκίμασε από μακριά το πόδι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δοκάρι. Αργότερα ο ίδιος παίκτης δοκίμασε από καλύτερο σημείο δοκίμασε πάλι αλλά ο Βογιατζιδάκης απέκρουσε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 32ο λεπτό από τον Τάρε, ο οποίος με δυνατό σουτ η μπάλα σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια χτύπησε στον Βογιατζιδάκη που μπλόκαρε τη μπάλα. Λίγα λεπτά αργότερα μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει όταν χάνει γκολ τα τρως. Συγκεκριμένα στο 35′ φάουλ για τα Λιβάδια, αναταραχή μέσα στην περιοχή μας και ο Μαρής με αριστερό γυριστό σουτ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ανέβηκαν οι ποδοσφαιριστές μας, δοκίμασαν κάποια μακρινά σουτ χωρίς να απειλήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συνέχισε να πιέζει, έχασε μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Γασπαράκη Γιώργου και κάποιες άλλες ευκαιρίες και τελικά στο 84′ ο Γασπαράκης Παναγιώτης μετά από πάσα του Τσαγλιώτη ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ο.Φ.Α. έφτασε τους 9 βαθμούς και τώρα στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Ρεθύμνου στους Αρμένους.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης διεξήχθη ταυτοπροσωπία και από τις 2 ομάδες, κάτι που έχει συμφωνηθεί μεταξύ όλων των προέδρων του Ρεθύμνου και αρχίζει να γίνεται πράξη. Η ταυτοπροσωπία δεν διήρκησε ούτε 3 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κάτι που γίνεται και εύκολα και γρήγορα.

Ο.Φ.Α.( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν.,(68′ Δραμιτινός), Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Βογιατζάκης Γ., Σεφουλλάι Ο.(55′ Ξηράς), Γασπαράκης Π., Τάρε Μ(56′ Ρανσόου)., Κολυβάκης Σ.,Καργάκης

Α.Ο. Λιβαδίων ( Μαρής): Βογιατζιδάκης, Χνάρης Δ.(80′ Κλάδος Α.), Μαρής, Ζερβός Μ., Ζερβός Ε., Καλυβιανάκης, Χαριτάκης, Κλάδος Α., Πολιτάκης, Κουγιουμτζής, Νύκταρης Κ.(70′ Κόκκινος)

Προηγούμενο άρθροΧωρίς προβλήματα κόντρα στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΑύριο με τον Αστέρα στους Αρμένους