Η αποστολή της ομάδας μας με Επισκοπή

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης (17.00) με την Επισκοπή στο γήπεδο των Αρμένων, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το τελευταίο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, αφού την τελευταία 30η αγωνιστική θα εκτίσει το προγραμματισμένο ρεπό της. Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Επισκοπή η ομάδα μας θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Βέβαια η αποστολή της μόνο εύκολη δεν είναι αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρεθύμνου, Επισκοπή, η οποία ήδη προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χατζησπύρου, Παπαδάκη, Τσακάλι, Βερνάδου, Κρασονικολάκη. Μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Πέμπτη, ο τεχνικός της ομάδας μας ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Επισκοπή, οι οποίοι είναι οι εξής:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη διατροφολόγων στην Ακαδημία μας για το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ
Επόμενο άρθροΕυχάριστη και εποικοδομητική επίσκεψη επιστημόνων στην Ακαδημία μας