Η αποστολή της ομάδας μας για τη ρεβάνς Κυπέλλου με Αστέρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου με τον Αστέρα Ρεθύμνου, την Τετάρτη (13/12) στις 14.30 στο «Kido».

Ο Φίλιππος Μουρτζανός και οι παίκτες του ουσιαστικά έκαναν μόλις μία προπόνηση σήμερα στο γήπεδο των Αρμένων, ενόψει της μεθαυριανής ρεβάνς του 2-2 του πρώτου αγώνα. Νέο πρόσωπο μετά από ένα και παραπάνω μήνα, ο Στέλιος Κρασονικολάκης, ο οποίος βρίσκεται και πάλι κοντά μας με άδεια, μιας και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Τα προβλήματα είναι και πάλι πάντως αρκετά για την ομάδα μας, αφού δεν υπολογίζονται οι Μαραγκουδάκης, Βερνάδος, Καραγιώργης, Τσακάλι, Αβντία, Παπαδογιάννης.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Ρεθύμνου, αποτελεί από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Τσόλας, Παπαδάκης, Ν. Αποστολάκης, Γασπαράκης, Σηφακάκης, Μάνσε, Θεοδωράκης, Γιαπεντζάκης, Κρασονικολάκης, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθρο«Λευκή» ισοπαλία στο «Kido»
Επόμενο άρθροΟ Ρ. Σταυρουλάκης «σφυρίζει» αύριο στο «Kido»