Η αποστολή της ομάδας μας για την Σαββατιάτικη πρεμιέρα με την Δόξα

Με 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ομάδας μας για την εντός έδρας πρεμιέρα της με την Δόξα Πλατανέ, το Σάββατο (16.30) για την Α’ ΕΠΣΡ.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την Πέμπτη το απόγευμα και αμέσως μετά ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στους Αρμένους, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Θ. Γασπαράκης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχασε τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας), ο τραυματίας Κλαούντιο Τσακάλι, αλλά και οι Πολιτάκης, Κ. Παπαδογιάννης, Κτιστάκης, Μενιουδάκης, Δραμιτινός, Χατζησπύρος.

Έτσι την αποστολή της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο (16.30) παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ στους Αρμένους, αποτελούν οι 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Ντιμιτρόφ, Καραγιώργης, Κρασονικολάκης, Δ. Κλειδής, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τριχάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσόλας, Θεοδωράκης, Μάνσε, Α. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Ι. Παπαδογιάννης, Βερνάδος.

Προηγούμενο άρθροΚυριακή τα παιχνίδια μας με Ψηλορείτη (01/10) και Αστέρα (08/10)
Επόμενο άρθροΟ Κετεσίδης «σφυρίζει» την πρεμιέρα με Δόξα στους Αρμένους