Η αποστολή της ομάδας μας για τα Ανώγεια

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17.00) στα Ανώγεια με αντίπαλο τον Αετό.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, που περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2017-18. Μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός μας, Φίλιππος Μουρτζανός κατέληξε στους 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι για τα Ανώγεια. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαδογιάννης, Πολιτάκης, Κ. Αποστολάκης, Δραμιτινός, οι τραυματίες Βερνάδος (τράβηγμα στον τετρακέφαλο), Τσακάλι (ενοχλήσεις στην γάμπα), αλλά και οι Γ. Βογιατζάκης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Παπαδογιάννης, Κτιστάκης (αμφότεροι λόγω σχολικών υποχρεώσεων).

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Αετό στα Ανώγεια αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Θεοδωράκης, Καραγιώργης, Κρασονικολάκης, Δ. Κλειδής, Ν. Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τριχάκης, Τσόλας, Γασπαράκης, Κ. Κλειδής.

Προηγούμενο άρθροΟ Γ.Ε. Σταυρουλάκης «σφυρίζει» στα Ανώγεια
Επόμενο άρθροΟι αρχηγοί της ομάδας μας