Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΟΦΑ για την επιτυχή επέμβαση χιαστών του Λεονάρντο

Το Δ.Σ. του ΟΦΑ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη, Διευθυντή του Τμήματος Ορθοπαιδικής και Αθλητικών Κακώσεων της κλινικής Creta InterClinic, για την επιτυχημένη επέμβαση στον παίκτη της ομάδας μας Λεονάρντο Λεσάϊ. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής για τις υπηρεσίες του.

Ο Λεονάρντο είχε τραυματιστεί σε μια ανύποπτη φάση κατά την διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Περάματος πριν από μερικές εβδομάδες και είχε ως αποτέλεσμα παρά τις αρχικές εκτιμήσεις να υποστεί τελικά έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να συμβεί σε αθλητή γενικότερα αλλά και σε ποδοσφαιριστή, την ρήξη χιαστών με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε όχι λιγότερο από έξι μήνες.

Η διοίκηση της ομάδας και προσωπικά ο Πρόεδρος Δ.Σ. Γιώργος Δρουδάκης συμπαραστέκονται στον νεαρό παίκτη και στην οικογένειά του σε αυτή την άτυχη και δύσκολη στιγμή τόσο ηθικά αλλά και οικονομικά αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας.

Ο Λεονάρντο ενδέχεται να πάρει εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική ακόμη και σήμερα διαφορετικά το αργότερο μέχρι αύριο. Οι άνθρωποι του ΟΦΑ εύχονται περαστικά στον επιθετικό της ομάδας μας, καλή δύναμη στην αποθεραπεία και να επιστρέψει το συντομότερο στα γήπεδα ακόμη πιο δυνατός.

Προηγούμενο άρθροΑπονομές και στη συνέχεια …γιορτή στο κλείσιμο των Ακαδημιών του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την γιορτή των Ακαδημιών του ΟΦΑ