Επιστροφή στη δράση με νίκη για τον Ο.Φ.Α

Σε ένα όμορφο αλλά παγωμένο κυριακάτικο πρωί ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε την Ε.Α.Π. Ατσιπόπουλου. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη παρουσιάστηκε πλήρης και έτοιμη να υπερασπιστεί την έδρα της. Δείχνοντας ανεπηρέαστη από την διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών, η ομάδα του Ο.Φ.Α ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, προσπαθώντας να ελέγξει τον χώρο του κέντρου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α ήταν ανώτερος στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με αντεπιθέσεις, κυρίως από τα αριστερά με τον Κολυβάκη Ν. και με σουτ από τον άξονα με τον Καργάκη και τον Τριχάκη. Στο 32′ μετά από μία φάση διαρκείας, η μπάλα βρέθηκε στον αέρα και ο Καργάκης έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και σημειώνοντας το 1-0. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Ατσιπόπουλου ισοφάρισε με τον Λαδιανό μετά από ασυνεννοησία της άμυνας και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, αρκετές κίτρινες κάρτες και πολλές εντάσεις. Σε όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και η βροχή, όπου έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο των δύο ομάδων. Στο 55′ μετά από αντεπίθεση, ο Τσόλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε και στην επανάληψη ο Τριχάκης έχασε εξ επαφής ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Ο.Φ.Α. 10 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίχτης διόρθωσε το λάθος του και εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε τον Ο.Φ.Α σε τροχιά νίκης (2-1). Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Ατσιπόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στα τελευταία λεπτά όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα του Ο.Φ. Αρμένων αγκαλιά με ένα ακόμα, πολύ σημαντικό, τρίποντο. Η ομάδα τη νέα χρονιά προσφέρει χαμόγελα με την απόδοσή της και γεννά σε όλους την αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια.

 

Συνθέσεις:

O.Φ. Αρμένων (Τριχάκης Μιχάλης)

Ζακυνθινός Γ., Ματζοράκης Ι., Κολυβάκης Ν. , Γασπαράκης Γ., Τριχάκης Η., Κολυβάκης Σ., Τσόλας Β., Βαβουράκης Σ., Μάντσε Ε., Καργάκης Μ., Βογιατζάκης Γ. (C)

Αγωνίστηκαν: Κεφαλιανός Σ., Τάρε Μ., Τριχάκης Γ

Α.Ε.Π.Ατσιπόπουλο

Tριποδιανός, Πολύχρονος, Ιμπραχιμ, Στεφανάκης, Αποστολάκης, Κόκκαλης, Τζαγκαράκης, Τσαπόκου, Ποθουλάκης, Λαδιανός, Μέλι.

Αγωνίστηκαν: Μαύρης, Μάλτσι, Τσακάλη, Σκαλιδάκης

Προηγούμενο άρθροΑκύρωση του αγώνα λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων
Επόμενο άρθροΔανεισμός Νιολάκη Στράτου