Επετειακό φιλικό του ΟΦΑ για τα 10 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου στις 18.00 συμπληρώνονται 10 χρόνια (10-3-2010) από την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της ομάδας του ΟΦΑ -αλλά όχι του μοναδικού καθώς λίγους μήνες αργότερα τον Αύγουστο κατέκτησε το Σούπερ Καπ (νίκη 2-1 επί της ΠΕ Ρεθύμνου)- και προς τιμήν της ιστορικής αυτής επιτυχίας θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Αρμένων ανάμεσα στην τωρινή ανδρική ομάδα και στην ομάδα του ΟΦΑ η οποία το 2010 με προπονητή τον Σπύρο Σπυριδάκη κατέκτησε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Ο τροπαιούχος του τελικού Κυπέλλου είχε κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι μετά από το λευκό 0-0 μετά από 120′ αγώνα (κανονική διάρκεια και παράταση) ο ΟΦΑ επικράτησε 4-3 στα πέναλτι απέναντι στο φαβορί την ομάδα της Επισκοπής που τότε αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνικη (Περιφερειακό πρωτάθλημα). Η διοίκηση της ομάδας μας μετά το τέλος του φιλικού θα προσφέρει δείπνο στους Κυπελλούχους Ρεθύμνου του 2010 και στην τωρινή ομάδα μας φυσικά στην ταβέρνα Χατζησπύρος στον Σωματά. Να θυμηθούμε τι συνέβη στο τελικό Κυπέλλου εκείνης της χρονιάς που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι:

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΙΚΤΗΣ      ΟΜΑΔΑ         ΚΑΤΑΛΗΞΗ

Λίτσκας           Επισκοπή        0-1

Κουνατίδης     ΟΦ Αρμένων  απόκρουση

Καψαλάκης     Επισκοπή        0-2

Τσακάλι           ΟΦ Αρμένων  1-2

Αλεξάκης        Επισκοπή        δοκάρι

Θ. Γασπαράκης           ΟΦ Αρμένων  άουτ

Καραδάκης      Επισκοπή        δοκάρι

Μενιουδάκης   ΟΦ Αρμένων  2-2

Τσακάλης        Επισκοπή        2-3

Μ. Βελονάκης ΟΦ Αρμένων  3-3

Γ. Βελονάκης  Επισκοπή        απόκρουση

Χριστουλάκης ΟΦ Αρμένων  4-3

ΟΦ Αρμένων (Σπύρος Σπυριδάκης): Χριστουλάκης, Καρπουζάκης, Κουνατίδης, Ρενάτο (81’ Χασιώτης), Μ. Βελονάκης, Α. Βογιατζάκης, Στ. Γασπαράκης (98’ Μενιουδάκης), Κονδύλης, Θ. Γασπαράκης, Χατζησπύρος, Καλογιάννης (46’ Τσακάλι).

Επισκοπή (Γιώργος Βλαστός): Ο. Κελαϊδής, Καψαλάκης, Δελήμπασης, Πισσαδάκης (46’ Καραβιώτης), Τσακάλης, Λίτσκας, Κασσέλας, Ν. Θεοδωρακάτος (105’ Αλεξάκης), Καραδάκης, Εμρά, Μουλίτσας (46’ Γ. Βελονάκης).

*Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της αναμέτρησης προέρχονται από το προσωπικό αρχείο του δημοσιογράφου Γιώργου Σταρά τον οποίο και ευχαριστούμε για την βοήθειά του

Προηγούμενο άρθροΣε φουλ ρυθμούς εν’ όψει Λιβαδίων στον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ