Επίσημη έναρξη με αγιασμό στον ΟΦΑ-Τετραπλή προσθήκη στο δυναμικό

Με αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο αγιασμός εν’ όψει της νέας αρκετά δύσκολης χρονιάς για τον ΟΦΑ στο γήπεδο των Αρμένων. Στη συνέχεια οι παίκτες αγωνίστηκαν σε οικογενειακό δίτερμα.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Δρουδάκης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΑ, ενώ παρευρέθηκαν και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μας μαζί με τον τεχνικό Σήφη Μανωλούδη, εκτός από όσους ήταν δικαιολογημένα απόντες λόγω διάφορων υποχρεώσεων.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας των Αρμένων πάτερ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς ενώ για όσους είναι μαθητές καλή σχολική χρονιά. Από πλευράς ΕΠΣ Ρεθύμνου το παρών έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης.

Διπλή ενίσχυση στον “άσσο”, και στην μεσο-αμυντική γραμμή

Όσον αφορά τις προσθήκες παικτών ο ανταγωνισμός στα γκολπόστ αυξάνεται πλέον καθώς μετά την ανανέωση με Βαρδή Μενιουδάκη και Κώστα Αποστολάκη συνεχίζει και ο Νώντας Κολυβάκης και επιστρέφει ο Γιάννης Γαλερός του Μανώλη μετά την περυσινή αποχή λόγω και ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μερικούς μήνες. Ακόμη στην ομάδα μας θα αγωνίζονται για την φετινή χρονιά ο 17χρονος αμυντικός Στέλιος Μανουσάκης και ο 18χρονος Μιχάλης Κριτσιώτης που αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μέσος.

Ο Μανουσάκης ο οποίος έχει αναδειχτεί Πρωταθλητής με την Μικτή Ρεθύμνου στο Πρωτάθλημα Κ16 την προπερασμένη σεζόν (2017-2018) έχει ξεκινήσει από τον Κεραυνό στον οποίο αγωνίστηκε το 2015-2017 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Επισκοπή 2010. Ο Κριτσιώτης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού το 2015 και δύο χρόνια αργότερα προωθήθηκε στην ΝΕΑΡ όπου είχε δύο γεμάτες χρονιές τόσο στην Β’ ΕΠΣΡ όσο και στην πρώτη κατηγορία πέρυσι.

 

Προηγούμενο άρθροΜε απουσίες η πρώτη του ΟΦΑ, σήμερα το απόγευμα ο αγιασμός (18.00)
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το μίνι τουρνουά με Κ19 και Νέους Εργοτέλη