Επένδυση στο μέλλον με τον Αλκιβιάδη Ζουλάκη

Ο Ο.Φ.Αρμένων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Αλκιβιάδη Ζουλάκη. Ο Ο.Φ.Α. πιστός στις αξίες του που τον διακατέχουν, δίνει για ακόμη μια φορά σε νέο ποδοσφαιριστή τη δυνατότητα να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας και να αναδειχθεί.

Ο λόγος για τον 14χρονο (01/06/2010) Αλκιβιάδη Ζουλάκη ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και μετακομίζει από τα τμήματα υποδομής του Ρεθυμνιακού.

Α. Ζουλάκης: « Ευχαριστώ τον Ο.Φ.Α. για την εμπιστοσύνη του»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρό μας, όσο και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

«Ευχαριστώ την ομάδα του Ο.Φ.Αρμένων για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος μια ομάδας, που χρόνια τώρα έχει ως σκοπό να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών, τόσο του προπονητή κ. Γιώργου Κωσταράκου, όσο και του προέδρου κ. Γιώργου Δρουδάκη, καθώς και των συμπαικτών μου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό».

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Τεχνικό Διευθυντή ακαδημίας