Επένδυση στο μέλλον με Μιχαηλίδη

Ο Ο.Φ.Αρμένων ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γιώργου Μιχαηλίδη σε μια κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως επένδυση στο μέλλον. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έχει κλείσει καν το 15ο έτος της ηλικίας του( 14/4/2009) και έρχεται στην ομάδα μας με σκοπό να δουλευτεί και να πάρει την ευκαιρία του στο προσεχές μέλλον.

Ο Ο.Φ.Α. πιστός στο πλάνο όλων των τελευταίων ετών, συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά για να κάνουν αυτό που θέλουν περισσότερο, δηλαδή να παίξουν ποδόσφαιρο.

Γ. Μιχαηλίδης: “Χαρούμενος που ήρθα εδώ και θα μαζέψω εμπειρίες

“Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης του Ο.Φ.Α, ο Γιώργος Μιχαηλίδης δήλωσε χαρούμενος που ήρθε σε μια ομάδα, στην οποία θα μαζέψει τις εμπειρίες που χρειάζεται για να εξελιχθεί.

“Ευχαριστώ την ομάδα του Ο.Φ.Αρμένων για την πρόταση που έκανε αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και από την πρώτη μου μέρα θα δίνω το 100% που έχω. Νιώθω χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνετε για να αποκτήσω εμπειρίες και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή μου που με έφεραν εδώ. Άλλο ένα ευχαριστώ και στον πρώην προπονητή μου, Άκη Τζαγκαρακη, για την υποστήριξη του στην έως τώρα πορεία μου”

Ο.Φ.Αρμένων ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο. Ρεθυμνιακού για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Μιχαηλίδη Γιώργου.Τέτοιες κινήσεις αναβαθμίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο και βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή αγώνων μεταξύ των ομάδων, καθώς και στη συσπείρωση σχέσεων.

Προηγούμενο άρθροΟ Ηλίας Γεωργανός η 2η μεταγραφή μας
Επόμενο άρθροΙάσωνα σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας