Ενθαρρυντική εμφάνιση, λύγισε στο τέλος ο ΟΦΑ από τον Ποσειδώνα (ήττα 0-2)

Αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων αναμετρήσεων ο ΟΦΑ παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο φυσικά στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα αλλά αν και το πάλεψε δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 0-2 παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή πιο δυναμικά πιέζοντας πολύ και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη των αντιπάλων του ώστε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ποσειδώνα. Πρώτες καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ήταν τα σουτ του Γεωργιουδάκη και το πλασέ του Τσόλα μετά από πάσα του Μίκα Τάρε στο 3′ και στο 5′ αντίστοιχα τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Στην πρώτη καλή στιγμή οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10′ μετά από λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μπαλιά του Ραούλ ο Βλαστός έκανε το 0-1.

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 17′ από μπαλιά του Κολυβάκη ο Βογιατζάκης πλάσαρε αλλά ο Χίκα έδιωξε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σπανίδης πλάσαρε στο δοκάρι ενώ στο 28′ ο Τσόλας σούταρε λίγο άουτ. Τρία λεπτά πιο μετά από φάουλ του Μάνσε ο Βογιατζάκης δεν μπόρεσε τελευταία στιγμή να πλασάρει και να σκοράρει ενώ στο 34′ ο Βλαστός είχε νέο δοκάρι για τους “κυανόλευκους”.

Λίγο αργότερα στο 36′ ο Κοσμίδης σούταρε μόλις άουτ ενώ στο 41′ ο Τσόλας εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα των Γερανιωτών να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα από λάθος εκτίμηση του Ν. Κολυβάκη η μπάλα έφτασε στον Βλαστό με τον έμπειρο επιθετικό να σημαδεύει το τρίτο δοκάρι για την ομάδα του.

Φτάσαμε στις εκπνοή του πρώτου μέρους όταν από λάθος βολέ του Αποστολάκη ο Κούσμινας κέρδισε και πάσαρε στην μεγάλη περιοχή στον Βλαστό με τον δεύτερο να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του ΟΦΑ ο οποίος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και τον διαιτητή της αναμέτρησης Ραφαήλ Σταυρουλάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σκλομπονάκης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη με τον Κολυβάκη να εκτελεί φάουλ και τον Χίκα να διώχνει με γροθιές. Στο 72′ από πλασέ του Βλαστού απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αποστολάκης. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Βλαστός μπήκε στην περιοχή με τον Αποστολάκη να τον ανατρέπει προκειμένου να αποσοβήσει το γκολ με τον άρχοντα του ματς να σφυρίζει πέναλτι και να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον τερματοφύλακα των “κόκκινων”.

Αυτό άλλαξε τα πλάνα του Αμαριώτη τεχνικού για τα τελευταία λεπτά καθώς ενώ είχε έτοιμο τον Σκουλούδη να περάσει αλλαγή (την 3η και τελευταία) ώστε να τα παίξει όλα για όλα για την ισοφάριση αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Νώντα Κολυβάκη στην θέση του Βογιατζάκη ώστε να εκτελεστεί το πέναλτι με την ομάδα μας να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες.

Ο Σηφακάκης ήταν ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα για το 0-2 με την ομάδα μας πάντως να μην τα παρατάει και να πιέζει για ένα γκολ με το φάουλ του Τσόλα στο 90′ να μπλοκάρει ο Χίκα. Ενδιάμεσα στο 87′ ο Νώντας Κολυβάκης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Βλαστού. Επόμενη πολύ σημαντική αναμέτρηση για την ομάδα μας είναι κόντρα στην Επισκοπή 2010 εκτός έδρας την επόμενη Κυριακή (11.00).

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Καραλής (65′ Τσίχλης), Ν. Κολυβάκης, Γασπαράκης, Κοσμίδης, Εμιλιάνο, Τσόλας, Βογιατζάκης (82′ Ε. Κολυβάκης), Τάρε, Μάνσε, Γεωργιουδάκης (60′ Καλησπεράκης).

Ποσειδώνας Γερανίου (Ανδρέας Τσουπάκης): Χίκα, Σκλομπονάκης, Κουτσάκης (86′ Πισσαδάκης), Ραούλ (86′ Στελίκος), Βλαστός, Σπανίδης, Ι. Μαρινάκης (58′ Σηφακάκης), Ν. Αποστολάκης (46′ Πετρογιαννάκης), Χρυσανθίδης, Σκαράκης, Κούσμινας (58′ Γ. Νικολακάκης).

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθησε και πάλεψε η Κ16 του ΟΦΑ στο φιλικό με την ΕΑΠ (photos)
Επόμενο άρθροΘερμή υποδοχή του Ηλία Τριχάκη στους Αρμένους στο φιλικό Άρης Ρεθ.-Πόρος