Διπλό στη Σοχώρα με κομβικούς Κουρκουνά και Τσακάλι (2-1 την ΝΕΑΡ)

Ντούμπλαρε τις νίκες της η ομάδα μας στο φετινό Πρωτάθλημα κόντρα στην ΝΕΑΡ και με το 2-1 στη Σοχώρα έμεινε ζωντανή στην μάχη της παραμονής μειώνοντας εκ νέου την διαφορά από τον ΠΑΟ Αλφάς στους δύο βαθμούς (με ματς περισσότερο). Τραυματισμός για τον Μάνσε που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να τοποθετηθούν ράμματα στο αριστερό άνω βλέφαρο, με τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του ΟΦΑ να τον συνοδεύουν.

Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες που πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους και έψαχναν κυρίως είτε με αντεπιθέσεις είτε από στημένες φάσεις την ευκαιρία να γίνουν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία. Πρώτη καλή στιγμή για τους «κόκκινους» στο 6’ με το σουτ του Αβντία να μπλοκάρει ο Χριστοφοράκης.

Στο 24’ είχαμε τον τραυματισμό του Μάνσε στο αριστερό μάτι (βλέφαρο) όπου μεταφέρθηκε κατόπιν οδηγίας του γιατρού του αγώνα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να του τοποθετηθούν τέσσερα ράμματα -με τον μεσοεπιθετικό της ομάδας μας να αντικαθίσταται από τον Κουρκούνα και να επιστρέφει στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του-.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσακάλι με δυνατό σουτ ανάγκασε τον γκολκίπερ της ΝΕΑΡ να αποκρούσει σε κόρνερ. Η πίεση των παικτών του Γιώργου Κτιστάκη έφερε αποτέλεσμα καθώς στο 39’ ο Κονδύλης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Κουρκούνας έστρωσε ψύχραιμα για τον επερχόμενο Τσακάλι ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κουρκούνας απείλησε αλλά το απ’ ευθείας κόρνερ έδιωξε με γροθιές ο Χριστοφοράκης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60’ με την βοήθεια και της τύχης όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Μιχαηλίδης ο Νώντας Κολυβάκης έκανε άστοχη έξοδο με τον Βάρδα να κερδίζει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Τσόλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ κόντραρε σε αμυντικούς των «μπλε». Στο 75’ ο Κουρκούνας έκανε την κάθετη πάσα στον κενό χώρο με τον Τσακάλι να πλασάρει από πλάγια θέση και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στον ΟΦΑ.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαστάκη δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για την ισοφάριση αλλά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 79’ με το φάουλ του Γερωνυμάκη να περνάει μόλις άουτ και εν τέλει κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα το οποίο πανηγύρισαν με την ψυχή τους με την λήξη του παιχνιδιού. Αξιόλογη προσπάθεια από όλους τους παίκτες με τον Κλαούντιο Τσακάλι και τον Ανδρέα Κουρκουνά να είναι οι κορυφαίοι. Θετική εμφάνιση και από Ν. Κολυβάκη, Τσόλα, Βρόσγο, Λεκάκη και Γερωνυμάκη. Επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας με τον δυνατό Τάλως Μελιδονίου.

ΝΕΑΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Χριστοφοράκης, Φαρσάρης, Βλατάκης, Ζαχαριουδάκης, Μιχαηλίδης, Μπερβανάκης, Χριστοφής (59’ Δάμο), Β άρδας, Βασαδάκης (46’ Μενιουδάκης, 67’ Κριτσιώτης), Αλιάϊ, Σφακιανάκης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Γερωνυμάκης, Αβντίαν (87’ Πολιτάκης), Ν. Κολυβάκης, Βρόσγος, Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Μάνσε (24’ λ.τ. Κουρκουνάς, 82’ Τζάρι).

Προηγούμενο άρθροΑξιόμαχη κόντρα στον Άρη η Κ14 παρά την ήττα (0-1)
Επόμενο άρθροΑναβάλλεται η σημερινή προπόνηση του ΟΦΑ λόγω πένθους