Διεξήχθη σήμερα η φιλική αναμέτρηση του Ο.Φ.Α με τον Ποσειδώνα Τσικαλαρίων

Ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε σήμερα στα Χανιά από τον Ποσειδώνα Τσικαλαρίων. Το παιχνίδι ήταν μέρος μιας όμορφης συνάντησης δύο σωματείων με ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις, κατι το οποίο συνέβαλε στην ομαλή, και ήρεμη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι έγινε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς ο νότιας που επικρατούσε έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 35 βαθμούς. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν στο γήπεδο πολλά από όσα δουλεύουν την περίοδο της προετοιμασίας τους, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πράγματα και σχηματισμούς. Ο αγώνας άλλωστε αποτελούσε μια πρόβα τζενεραλε πριν τις επίσημες υποχρεώσεις. Το τελικό σκορ ήταν 4-2 και διαμορφώθηκε ως εξής:.   •1-0 ο (Τσίτας Παντελής) •1-1 (Κοπάσης Γιάννης) •1-2 (Ερλιντ Μαντσε) •2-2 (Τσίτας Κώστας) •3-2 (Μητσώνης) • 4-2(Στυλιανάκης)

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων

Σαριδάκης Σκευοφύλακας( 45 Μαγγέλας), Κοκκινιάς (60 Κατσης), Κοσμαδάκης, Καραγιαννίδης( 35′ Ρηγάκης), Γιαννης Νικολάου (60 Καραγιαννίδης), Βροντάκης, Τσίτας Παντελής, Στυλιανάκης, Ρηγάκης (Μητσώνης), Τσίτας Κ., ( Κούσι)

Ο.Φ. Αρμένων (Στέλιος Νικηφόρος)

Κολυβάκης Νώντας, Ξηράς Νίκος, Κολυβάκης Νίκος, Γασπαράκης Γιώργος , Κακανής Νίκος, Μάντσε Ερλιντ, Καργάκης Μιχάλης, Κολυβάκης Ιωσήφ, Κλάιντ Ταρε, Μοσχονάς Γιώργος,  Κοπάσης Γιάννης

Αγωνίστηκαν: Γεωργιουδακης Νίκος, Σκουλούδης Αχιλλέας,  Ζακυνθινός Ιωάννης, Αλεξανδράκης Γιάννης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο ομάδες προχώρησαν σε μια όμορφη κίνηση, δείγμα της καλής τους σχέσης. Ο Πρόεδρος του Ποσειδώνα Τσικαλαρίων συμφώνησε με τον Πρόεδρο του Ο.ΦΑ, Δρουδάκη Γεώργιο για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Κοπάση Γιάννη, ο οποίος είναι πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, και θα συνεισφέρει στην ομάδα μας  την τρέχουσα σεζόν.

Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδα μας Κοπασης Γιάννης. Αριστερά ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Τσικκαλάρειον και δεξιά ο πρόεδρος του Ο.Φ.Α  Γιώργος Δρουδακης.

 

Προηγούμενο άρθροΚυριακή 18/9 Φιλική Αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Τσικαλαρίων
Επόμενο άρθροΦιλική αναμέτρηση για τον Ο.Φ.Α