Δεν τα κατάφερε ο Ο.Φ.Α απέναντι στον Ποσειδώνα

Το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο των Αρμένων ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε τον ΑΟ Ποσειδών. Η ομάδα των Αρμένων μπήκε στο γήπεδο να παίξει τον αγώνα υπό το βάρος μιας δυσβάσταχτης απώλειας της μικρής Δέσποινας Αλεξάκη, η οποία έφυγε σε ηλικία 3,5 ετών μόλις. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της.

Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τον Ο.ΦΑ αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Μανωλιτσάκης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο Σπανίδης έβαλε μπροστά τον ΑΟ Ποσειδών με 0-2 στο 16′. Η ομάδα των Αρμένων αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Μάντσε στο 28′. Στην επανάληψη όλοι περίμεναν βάση της εικόνας ο Ο.Φ.Α να πετύχει την ανατροπή όμως στο 52′ ο Παπαδογιαννάκης σημείωσε το 1-3. Παρά το γεγονός ότι ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα, στο 88′ ο Νικολακάκης με το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων κλείδωσε την νίκη. Το τελικό σκορ (1-4) αφήνει τον Ο.Φ.Α στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ο.Φ.Α είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει το χρόνο να αλλάξει την εικόνα στο ταμπλό της βαθμολογίας.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η διοίκηση του Ο.Φ.Αρμένων βράβευσε τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Τσουρδαλάκη Ιωάννη, τιμώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ν., Μοσχονάς, Γασπαράκης Γ., Κολυβάκης Ν., Κοσμίδης, Βαβουράκης, Καργάκης, Ταρε, Κολυβάκης Ι., Ανυφαντάκης, Γασπαράκης Π.

ΑΟ Ποσειδών

Μανιαδάκης, Καπετανάκης, Καββαλας, Κρασονικολακάκης, Ψαλιδακης, Πετρογιαννάκης, Μανωλιτσάκης, Παπαδογιαννάκης, Σπανίδης, Χαιτίδης , Αποστολάκης

Προηγούμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α στηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο!
Επόμενο άρθροΝτέρμπι παραμονής στο Σπήλι