Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα

Την ήττα γνώρισε από τον Αστέρα Ρεθύμνου η ομάδα μας με 1-6 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Όλα κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 2 γρήγορα γκολ, ενώ από την άλλη εμείς όποιες ευκαιρίες δημιουργήσαμε δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ αφού ο Αστέρας μας αιφνιδίασε αφού μόλις στο 2ο λεπτό σκόραρε με δυνατό σουτ από τον Ρότζεν εκτός περιοχής, παρόλο που ο Μιχαηλίδης βρήκε τη μπάλα δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν στο 8ο λεπτό ο Ρότζεν από τα δεξιά πήρε τη μπάλα, έδωσε στον Παπαδομανωλάκη και εκείνος έκανε από κοντά το 0-2.

Σιγά σιγά ξεκινήσαμε να γινόμαστε πιο επιθετικοί αφού χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Τάρε αλλά η μεγαλύτερη ήρθε στο 22′ όταν ο Σεφουλλάι δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής αλλά ο Παπαδάκης με τη βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε σε κόρνερ.Στο 38′ χάθηκε άλλη μια ευκαιρία με τον Σεφουλλάι ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Παπαδάκη που απομάκρυνε. Εκεί που χάναμε τις ευκαιρίες δεχτήκαμε το 3ο γκολ στο στο 43′ όπου ο Ρότζεν πάτησε περιοχή, σήκωσε τη μπάλα και ο Βελονάκης με σουτ στη κίνηση έκανε το 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ αλλά αυτή τη φορά για εμάς. Συγκεκριμένα στο 48′ ο Καργάκης μέσα στην περιοχή κράτησε τη μπάλα και παρόλο που είχε παίκτες απάνω του, γύρισε το σώμα του και με το αριστερό μείωσε σε 1-3. Η ομάδα μας ανέβαινε συνεχώς και στο 65′ ο Σεφουλλάι έχασε καλή ευκαιρία από κοντά. Στο 77′ δεχτήκαμε και τέταρτο γκολ, όταν σε γρήγορη αντεπίθεση του Αστέρα, ο Τάκα έδωσε στον Ρότζεν και εκείνος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-4.

Στο 82′ ο Γύπαρης από τα αριστερά έδωσε στον Τάκα που ήταν μόνος του με τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-5.

Στο 90′ ο Σιόρε με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-6.

Το βλέμμα μας τώρα στρέφεται στον επόμενο αγώνα που είναι εκτός έδρας με το Μελιδόνι.

Ο.ΦΑρμένων( Κωσταράκος): Μιχαηλίδης, Τσαγλιώτης,(56′ Ρανσόου), Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς(56′ Δραμιτινός), Ξηράς(85′ Χατζησπύρος), Σεφουλλάι Ο., Κολυβάκης Ι., Τάρε Μ.( 70′ Σεφουλλάι Μπ.), Καργάκης, Σκαλιδάκης(70′ Γασπαράκης Π.)

Αστέρας Ρεθύμνου ( Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Καφετζής, Ψυχουντάκης, Ασπρομάτης, Σκουλουφιανάκης(64′ Κυριακάκης), Σιόρε, Γερωνυμάκης(75′ Λαζαρίδης), Τάκα, Ρότζεν, Παπαδομανωλάκης(46′ Μαρίνοφ), Βελονάκης ( 64′ Γύπαρης)

Προηγούμενο άρθροΑύριο με τον Αστέρα στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΤουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κτιστάκη του Χαραλάμπους τη Δευτέρα (19/02)