Δελτίο Τύπου του ΟΦΑ για το φιλικό με Ποσειδώνα Τσικαλαριών

Το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων εξέδωσε Δελτίο Τύπου για να ευχαριστήσει το αδελφό σωματείο όπως αναφέρει σχετικά του Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την αποδοχή της πρόσκλησης τόσο του φιλικού παιχνιδιού όσο και της άριστης φιλοξενίας όπως τόνισε η Χανιώτικη ομάδα στην ευχαριστήρια ανακοίνωση που δημοσίευσε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Αρμένων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:30 μεταξύ των ομάδων ΟΦ Αρμένων και Ποσειδώνα Τσικαλαριών, την παρουσία του Ποσειδώνα από την 12η Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο στην πόλη μας και την διαμονή της σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας…

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλοι την οικογένεια του Ποσειδώνα για την τιμή που μας έκαναν ώστε να παρευρεθούν στην πόλη μας την παραμονή του προγραμματισμένου φιλικού, την συνεργασία που είχαμε, τις απόψεις που ανταλλάξαμε για διάφορα θέματα με επίκεντρο πάντα το ποδόσφαιρο. Οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας θα θέλαμε να συνεχιστούν και να λειτουργήσουν εποικοδομητικά για την ανάπτυξη και καλυτέρευση του αθλήματος, την σχέση των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών μας.

Θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε…!!!

Επιθυμούμε την θέσπιση φιλικού ανάμεσα στις ομάδες μας κάθε χρόνο…!!!

Την συνεργασία των ομάδων μας σε κοινωνικές εκδηλώσεις…!!!

Θα περιμένουμε με χαρά την πρόσκλησή σας, για να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσετε στα εγκαίνια του γηπέδου σας…!!!

Στην καθιερωμένη συνάντηση που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας μας Τριχάκη Μιχαήλ μας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την λειτουργία της ομάδας σας..!!!τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης του παιχνιδιού, τον σωστό τρόπο λειτουργίας του σωματείου σας από τον καταξιωμένο προπονητής σας Ζερβουδάκη Γεώργιο και τους συνεργάτες του.

Ο προπονητής μας έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από την πολύ δυνατή αναμέτρηση με την ομάδα σας (πάντα σε αθλητικά πλαίσια με το ευ αγωνίζεσθε) τα οποία θα μας βοηθήσουν για την δύσκολη συνέχεια μας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που συμμετέχουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Από χθες το φίλο σωματείο του Ποσειδώνα Τσικαλαριών απέκτησε έναν Αδερφό στο Ρέθυμνο..!!!Θα περιμένουμε την επόμενή μας συνάντηση..!!!

Με τιμή Ο Πρόεδρος

ΟΦ Αρμένων Ρεθύμνου

Γεώργιος Εμ. Δρουδάκης

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

«Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας του Ο.Φ. Αρμένων Γιώργο Δρουδάκη έναν παράγοντα στολίδι για το Κρητικό ποδόσφαιρο, τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Τριχάκη και όλη την οικογένεια της ομάδας του Ρεθύμνου για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας καθ’ όλη τη διαμονή της στο Ρέθυμνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα μας επιφυλάσσεται για αντάξια φιλοξενία στο φιλικό που θα γίνει στα Χανιά την περίοδο των εορτών. Ευχόμαστε ολόψυχα στο φίλο σωματείο του Ο.Φ. Αρμένων καλή χρονιά, να εκπληρωθούν οι στόχοι τους και από σήμερα απόκτησαν ένα αδερφό ποδοσφαιρικό σωματείο.»

Προηγούμενο άρθροΤο αναλυτικό πρόγραμμα 2ης, 3ης στροφής Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΡ