Γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Άρη στις λεπτομέρειες

Για την 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, η ομάδα μας υποδέχτηκε τον Άρη Ρεθύμνου και γνώρισε την ήττα με 0-2 στις λεπτομέρειες.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν σε μια φάση στο 21ο λεπτό που και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της νίκης, σε μια φάση που υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα μας για χέρι.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε τις μάχες της στη μεσαία γραμμή, προσπαθώντας να πάρει το κέντρο αλλά ο Άρης με συνεχή εναλλαγή της μπάλας και τρεξίματα ήταν πιο απειλητικός. Οι Αλεξάκης και Κουταλάς απείλησαν την εστία μας αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Κολυβάκης Επαμεινώνδας ήταν εκεί και απομάκρυνε. Αυτό δεν συνέβη στο 21′ όταν έγινε σύγχυση στην άμυνα μας, η μπάλα έφτασε στον Χονδρογιάννη και εκείνος από κοντά έκανε το 0-1. Στη συγκεκριμένη φάση υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες μας για χέρι στο κοντρόλ.Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυκλοφορούν τη μπάλα και στο 33′ ο Αντουράκης κέρδισε πέναλτι. Ο Ζότο ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά δόθηκε έμμεσο αφού ο ίδιος παίκτης βρήκε τη μπάλα αφού προσέκρουσε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή, με τον Ο.ΦΑ. να περιμένει την ευκαιρία του για κάποιο γκολ αλλά τελικά ο Άρης ήταν αυτός που έβαλε κι άλλο γκολ, όταν ο Αλεξάκης πέρασε τη μπάλα στον Ζότο, εκείνος πέρασε με τη μία τον αμυντικό και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 0-2.

Το ντεμπούτο του τόσο με την ανδρική ομάδα, όσο και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου έκανε ο 14χρόνος( γίνεται 15 τον Απρίλιο) Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος πέρασε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε μια μικρή γεύση πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης διεξήχθη ταυτοπροσωπία και από τις 2 ομάδες, κάτι που έχει συμφωνηθεί μεταξύ όλων των προέδρων του Ρεθύμνου και αρχίζει να γίνεται πράξη. Η ταυτοπροσωπία δεν διήρκησε ούτε 3 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κάτι που γίνεται και εύκολα και γρήγορα.

Ο.Φ.Α.( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε.(90′ Μιχαηλίδης), Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ρανσόου(53′ Ξηράς), Γασπαράκης Π.(78′ Σεφουλλάι Μπ.), Κολυβάκης Ι.( 78′ Τάρε Μ.),Καργάκης, Σκαλιδάκης(53′ Βογιατζάκης Α.), Σεφουλλάι Ο.

ΑΟ Άρης ( Καραβιώτης): Κελαϊδής, Αντουράκης Στ., Χονδρογιάννης, Χασιώτης, Μαρτιρόσοφ, Μαργκίνι, Ντεμίρι,(90′ Γκιορκίεβ), Αλεξάκης, Ζότο, Κουταλάς(46′ Γεωργίτσης ), Ανδρεδάκης( 68′ Μητσούλας)

Προηγούμενο άρθροΝα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ο.Φ.Α.
Επόμενο άρθροΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ανδρική μας ομάδα