Βελτιώσεις εγκαταστάσεων εν’ όψει στον ΟΦΑ, δημιουργία καλαίσθητης τροπαιοθήκης

Μια καλαίσθητη και πολύ όμορφη τροπαιοθήκη η οποία περιλαμβάνει όλα τα τρόπαια και οι διακρίσεις που έχει κατακτήσει ο ΟΦ Αρμένων τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας αλλά και σε επίπεδο Ακαδημιών που είναι και τα περισσότερα, δημιουργήθηκε στο γήπεδο Αρμένων το προηγούμενο διάστημα με πρωτοβουλία του Προέδρου της ομάδας Γιώργου Δρουδάκη και των μελών του Δ.Σ.

Η τροπαιοθήκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη κυρίως από οργανωτικής άποψης η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στον χώρο δίπλα από τα γραφεία των Ακαδημιών και πραγματικά μπορεί κανείς να καταλάβει κοιτάζοντας την φωτογραφία ότι έχει γίνει προσεγμένη δουλειά και κάθε κύπελλο είναι τοποθετημένο ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να είναι στοιβαγμένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Εν τω μεταξύ στον προγραμματισμό των ανθρώπων της διοίκησης αλλά και προσωπικά του Προέδρου του Δ.Σ. του ΟΦΑ είναι το επόμενο διάστημα και μέχρι τα τέλη Ιουλίου οπότε ξεκινάει η προετοιμασία για την νέα σεζόν αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε αποδυτήρια, βοηθητικούς χώρους-αποθήκες αλλά φυσικά και στον περιβάλλοντα χώρο όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Προηγούμενο άρθροΑπό 3 Αυγούστου η μεταγραφική περίοδος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα
Επόμενο άρθροΚωσταράκος: “Φεύγω όπως ήρθα, σαν φίλος”