Βελτιωμένος ο ΟΦΑ παρά την φιλική ήττα (2-3 από Ψηλορείτη)

Εμφανώς καλύτερος αν και επιβαρυμένος λόγω του πρόσφατου δυνατού φιλικού με την Δόξα Πλατανέ ο ΟΦ Αρμένων ηττήθηκε προς το τέλος 3-2 στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας (πρώτο εντός έδρας) από τον Ψηλορείτη στο γήπεδο Αρμένων το Σάββατο, σε ένα ματς πάντως που ήταν πιο επικίνδυνος από τον αντίπαλό του δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει πιο πολλά τέρματα.

Ο Σήφης Μανωλούδης έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του όντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος κυρίως από την διάθεση και την προσπάθεια των παικτών του και πλέον θα εστιάσει στην ακόμη πιο γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας αλλά και αυτοματισμούς στις κινήσεις όπως και φυσικά στα τελειώματα των επιθετικών προσπαθειών ώστε καταλήγουν προς την αντίπαλη εστία. Επίσης στόχος είναι και η αποφυγή των λάθος εκτιμήσεων κυρίως από το κέντρο και πίσω ώστε να μην έχει δυνατότητα ο αντίπαλος να κερδίζει την μπάλα και να γίνεται απειλητικός κάτι στο οποίο θέλει να δώσει έμφαση ο νεαρός τεχνικός.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης η ομάδα μας αν και βρέθηκε μόλις στο 2′ πίσω στο σκορ από το γκολ του Μαγάκη ισορρόπησε και πίεσε για την ισοφάριση κάτι που κατάφερε άμεσα και ενώ στο 9′ το φάουλ του Γερωνυμάκη μπλόκαρε ο Χριστοδουλάκης στο 13′ μετά από γρήγορη αντεπίθεση και κάθετη πάσα του Τσόλα ο Μανουσάκης βρέθηκε σε θέση βολής πλασάροντας ψύχραιμα για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 32′ με τον Νεκτάριο Διαμαντάκη για να ακολουθήσει ένα 5λεπτο όπου οι “κόκκινοι” (φορούσαν μπλε εμφανίσεις το Σάββατο) είχαν ένα ακυρωθέν γκολ του Κασιάρα από τον διαιτητή κ. Γρύλλη και τρία σουτ από Κριτσιώτη στο 33′, Γ. Βογιατζάκη στο 37′ και Τσόλα στο 42′ τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση για τους φιλοξενούμενους ήταν πιο έντονη με τον Σκουλούδη στο 52′ και τον Βογιατζάκη στο 54′ να πλασάρουν από καλή θέση αλλά να διώχνει ο γκολκίπερ των Αμαριωτών. Στο 60′ και στο 65′ ένα φάουλ και ένα σουτ του Γερωνυμάκη πέρασαν άουτ ενώ στο 67′ από σέντρα του Κριτσιώτη ο Κασιάρας με κεφαλιά λίγο έλειψε να σκοράρει. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γερωνυμάκης και πάλι με φάουλ ανάγκασε τον Χρισδτοδουλάκη σε δύσκολη επέμβαση με γροθιές. Στο 80′ η υπεροχή έφερε αποτέλεσμα καθώς από συρτή σέντρα του Σκουλούδη ο Κτιστάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με δυνατό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει έτσι όμως ένα τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Νεονάκη αιφνιδίασε τον Μενιουδάκη ο οποίος παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να την διώξει για το τελικό 3-2 υπέρ του Ψηλορείτη.

ΟΦΑ (Σήφης Μανωλούδης): Ν.Γ. Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Κονδύλης, Κριτσιώτης, Κασιάρας, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Μανουσάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσόλας, Μάνσε.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μενιουδάκης, Ανυφαντάκης, Καραλής, Νιολάκης, Κατάκης, Κτιστάκης, Τσαπόκου, Δ. Φραγκάκης, Παυλάκης, Βαρδουνιώτης, Μαλετσάς, Ι.Π. Γαλερός, Ν.Ε. Κολυβάκης και ο Νίκος Γεωργιουδάκης (είναι σε συζητήσεις με τον ΟΦΑ για μεταγραφή στην ομάδα μας και το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες).

Ψηλορείτης (Δημήτρης Καραμπατζάκης):Χριστοδουλάκης, Καπετανάκης, Μοσχονάς, Κρασονικολάκης, Πατεράκης, Κουρνιανός, Μαγάκης, Μανωλιτσάκης, Καραγιώργης, Ν. Διαμαντάκης, Νεονάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τριχάκης, Π. Διαμαντάκης, Βρέντζος, Βλαϊκούδης, Κατσαντώνης, Μ. Μουρτζανός.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τα Αρμένεια 2019 (4ο μέρος)
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου-Πρεμιέρα εντός με ΕΑΠ