Βαριά ήττα της ομάδας μας από τον Αστέρα Ρεθύμνου

Δεν κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς ο ΟΦΑ κόντρα στον πολύ δυνατό και φέτος Αστέρα Ρεθύμνου γνωρίζοντας ευρεία ήττα 9-0 στο γήπεδο Σοχώρας για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ.

Η εμφάνιση ήταν απογοητευτική και πλέον όλοι στην ομάδα οφείλουν να ξεχάσουν τόσο την παρουσία όσο και την ήττα με κάτω τα χέρια και να συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη ανάλυση καθώς οι “κυανοκίτρινοι” καθάρισαν λίγο μετά το πρώτο ημίωρο την υπόθεση νίκη όταν και προηγήθηκαν 3-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7′ όταν από μπαλιά του Ρότζεμ ο Ρηγάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμνει προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μάνσε στο 17′ δεν βρήκε στόχο ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από βαθιά μπαλιά του Ψυχουντάκη ο Κουγιουμουτζής με σουτ από διαγώνια θέση σημείωσε το 2-0. Στο 26′ ο Κολυβάκης σούταρε αλλά ο Παντελίδης μπλόκαρε ενώ στο 33′ μετά από φάουλ του Ρηγάκη ο Κουγιουμουτζής με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα από σέντρα του Ρότζεμ ο Κουγιουμουτζής και πάλι με τον ίδιο τρόπο δηλαδή με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου με τους “κόκκινους” να απειλούν τελευταία φορά στο πρώτο μέρος στο 44′ μετά από βαθιά μπαλιά του Κριτσιώτη ο Γαλερός δεν πρόλαβε την προβολή με τον Παντελίδη να βγαίνει και να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά (53′-57′) αρχικά με τον Κουγιουμουτζή για το 5-0 και στη συνέχεια με τον νεαρό Γιαννούλη για το 6-0. Λίγο αργότερα (59′) ο Βασαδάκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά νικήθηκε από τον Παντελίδη με τον ίδιο να κερδίζει αλλά και στην δεύτερη προσπάθεια να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Στο 60′ τραυματίστηκε ο Βαρδουνιώτης -ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή με στην επανάληψη- και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο Ρότζεμ στο 83′ και στο 85′ και ο Τσακάλι στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό 9-0. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας για την 3η αγωνιστική κόντρα στην Επισκοπή 2010 στο Θ. Βαρδινογιάννης το επόμενο πλέον Σάββατο (19 Οκτωβρίου-16.00).

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης, Ψυχουντάκης (68′ Τσακάλι), Μαραθιανός, Αντωνόπουλος (74′ Βερνάδος), Πετρίδης, Κουγιουμουτζής (60′ Βλατάκης), Ρότζεμ, Κλειδής, Ρηγάκης (60′ Δρανδάκης), Γιαννούλης, Μπουρνέλης.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβάκης (46′ Μενιουδάκης), Πούλαϊ, Ν. Κολυβάκης, Γεωργιουδάκης, Πενθερουδάκης, Ανυφαντάκης, Γερωνυμάκης, Μάνσε (46′ Βαρδουνιώτης, 60 λ.τ. Κασιάρας), Ι.Π. Γαλερός (46′ Βασαδάκης), Τσόλας, Κριτσιώτης.

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ο ΟΦΑ κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ στην Σοχώρα