Βαριά ήττα μάθημα για την ομάδα

Ο Ο.Φ.Α δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το υψηλό τέμπο της ομάδας των Χανίων και γνώρισε μια βαριά ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας από την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη που κάνει πρωταθλητισμό στα Χανιά. Η ομάδα μας παρά τις πολλές απουσίες που είχε εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών παικτών (14 σε αριθμό) πάλεψε στον αγώνα έδειξε χαρακτήρα και δόθηκε η εύκαιρά σε νεαρά παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους.  Η ομάδα του Απόλλωνα από την άλλη ήταν ανώτερη και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού με το φινάλε να βρίσκει πιο έτοιμη και πιο ποιοτική.

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα του Απόλλωνα να παίρνει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό του παιχνιδιού και να διπλασιάζει τα τέρματα της μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα. Η ασφυκτική πίεση της ομάδας από τα Χανιά είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα όπως θα θέλαμε και να είμαστε διαρκώς σε παθητικό ρόλο. Έτσι στο 24′ μετά από κόρνερ και κεφάλια διαμορφώθηκε το 0-3. Λίγα λεπτά αργότερα μετά από ένα λάθος της άμυνας έγινε η ανατροπή μέσα στην μεγάλη περιοχή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο επιθετικός του Απόλλωνα ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την ομάδα από τα Χανιά να σκοράρει στο 46′ και στο 48′. Λίγα λεπτά αργότερα θα έρθει η πρώτη καλή ενέργεια για τον Ο.Φ.Α με τον Μίκα να ξεκινάει μια κούρσα αποφεύγοντας δύο παίκτες του Απόλλωνα και να κερδίζει το φάουλ σε καλό σημείο. Οι κόκκινοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί και να κυκλοφορήσουν την μπάλα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Α Ιάσωνας Σκουλούδης πραγματοποίησε δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις που ήταν απαραίτητο για να τονωθεί η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση τού.

Το φιλικό αυτό θα αποτελέσει καλό μάθημα για όλους τους παίκτες με σκοπό να βελτιωθούν στα αδύναμα τους σημεία και να κοιτάξουν την συνέχεια με αισιοδοξία. Τίποτα δεν χάνεται από μια κακή εμφάνιση, υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά και οι αθλητές μας με σκοπό να βελτιωθούν. Ακολουθεί το επόμενο φιλικό τον Ιδομενέα Γάλατα στις 29/08 και ώρα 19:00

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΈναρξη προπονήσεων για το Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Α