“Αρμένεια 2022” 2 έως 6 Αυγούστου

O Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων(Ο.Φ.Α), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων και η Εθελοντική Ομάδα Γυναικών Αρμένων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης -Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου-Τμήμα Αθλητισμού προκηρύσσει τις Αθλητικές-Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2022».

Το πενταήμερο αυτό των εκδηλώσεων έχουν σαν στόχο την αναβίωση των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων του παρελθόντος, σε συνδυασμό με την παρακίνηση για άθληση, ψυχαγωγία και διασκέδαση στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής των Αρμένων όλων των ηλικιών. Το πρόγραμμα των Αθλητικών-Πολιτιστικών δράσεων ξεκινάει αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου με ψυχαγωγική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Μάγο «Magicris» και ολοκληρώνεται το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 με το «Κρητικό πανηγύρι» με το συγκρότημα του Βαγγέλη Κιμιωνή.

Ο Σύλλογος των Αρμένων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των Αρμένειων 2022, ελπίζοντας το πενθήμερο αυτό να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση σε όλους.

Προηγούμενο άρθροΑποδέσμευση ποδοσφαιριστών
Επόμενο άρθροΑρμένεια 2022 – Αποτελέσματα Αρμένειου δρόμου