Αποκόμιση εμπειριών των Ακαδημιών του ΟΦΑ από το σεμινάριο του ΟΠΑΠ (φωτό)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Αρμένων το μίνι-σεμινάριο της Επιστημονικής ομάδας του ΟΠΑΠ προς τα παιδιά των Ακαδημιών του ΟΦΑ, η οποία φυσικά ανήκει στο Δίκτυο των Πρότυπων Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Φανερά ενθουσιασμένοι οι νεαροί παίκτες συμμετείχαν στις ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές ασκήσεις-παιχνίδια που οργάνωσαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος ενώ έδειξαν να γνωρίζουν και αρκετά πράγματα όσον αφορά την λειτουργία μιας ομάδας αλλά και τις διατροφικές ανάγκες του κάθε αθλητή απαντώντας με σιγουριά στις περισσότερες ερωτήσεις που δέχτηκαν.

Στο τέλος ευχαρίστησαν τους υπευθύνους από τον ΟΠΑΠ κ. Ειρήνη Κωστάκη ψυχολόγο και κ. Δέσποινα Δασκαλάκη διαιτολόγο-διατροφολόγο για την πολύ όμορφη και ουσιαστική. Το παρόν φυσικά έδωσαν τόσο ο επικεφαλής των Ακαδημιών Γιώργος Κωσταράκος αλλά και αρκετοί γονείς των αρκετών παιδιών που συμμετείχαν. Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την ευχή να εμπλουτιστεί περισσότερο με νέες και επίσης πολύ ενδιαφέρουσες ασκήσεις.

Πιο αναλυτικά συμμετείχαν οι: Φανούρης Ξένος, Δημήτρης Ξένος, Έρικ Κιόσια, Μπεν Κιόσια, Στέλιος Κολυβάκης, Μιχάλης Γιαννακάκης, Δημήτρης Μανούσακας, Γιάννης Μπαγουράκης, Ζαχαρίας Ψαθάκης, Μανώλης Χαριτάκης, Αντώνης Χαριτάκης, Μανώλης Αλεξάκης, Μάρκος Αλεξάκης, Κωνσταντίνος Κωσταράκος, Αντώνης Μαρκίδης, Αχιλλέας Σκουλούδης, Ιάσωνας Σκουλούδης, Κλάϊντι Τάρε. Μαζί τους συμμετείχαν δύο μικρά κορίτσια της περιοχής η Ειρήνη Μαρκίδη και η Αντριάνα Μπαγουράκη.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη επιστημονικής ομάδας Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο γήπεδο Αρμένων αύριο
Επόμενο άρθροΑλλαγή ώρας στο ματς του ΟΦΑ με τον Αστέρα Περάματος (19.00)