Ανταγωνιστικός για 70′ ο ΟΦΑ έχασε ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα στο Πέραμα

Για πολύ μεγάλο διάστημα η ομάδα μας έδειχνε ικανή να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Περάματος κόντρα στον τοπικό Αστέρα για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ αλλά εν τέλει γνώρισε άλλη μια ήττα με 5-1 και ενώ ήταν μέσα στο ματς για τουλάχιστον 70 λεπτά. Πλέον όλα θα κριθούν από την έφεση που έχει καταθέσει ο σύλλογος κατά του ΠΑΟ Αλφάς στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ και την απόφαση που θα πάρει σε αυτή την υπόθεση.

Οι παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη παρά τα προβλήματα απουσιών είχαν εξαιρετική παρουσία σχεδόν σε όλο το ματς αλλά κάποια λάθη της άμυνας σε συνδυασμό με την εμπειρία κάποιων παικτών του Αστέρα Περάματος είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και συγκεντρωμένα απέναντι στους “κυανοκίτρινους” που ήταν αρκετά μουδιασμένοι στο πρώτο 20λεπτο και μόλις στο 13′ ο Βρόσγος απείλησε την αντίπαλη εστία με το πλασέ του να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 25′ ο Μπαμπουλάκης κέρδισε τις κόντρες ανάμεσα σε τρεις παίκτες και άνοιξε το σκορ. Στο 35′ μετά από εκτέλεση φάουλ του πρώτου σκόρερ ο Μενιουδάκης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Γράντζος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στους “κόκκινους”.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ανυφαντάκης δοκίμασε μια σέντρα σουτ με τον Βογιατζιδάκη να μπλοκάρει. Φτάσαμε στο 44′ με τον Γ. Βογιατζάκη να βγάζει σέντρα από δεξιά και τον Τζάρι να πλασάρει από κοντά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βρόσγος πλάσαρε λίγο άουτ. Η ομάδα μας μπήκε το ίδιο δυνατά στην επανάληψη με τον Βρόσγο να σουτάρει στο 48′ την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στο 51′ ο Βογιατζάκης έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι όμως πέντε λεπτά αργότερα ο ΟΦΑ μπήκε στο ματς.

Από γρήγορη αντεπίθεση και σέντρα του Κουρκουνά ο Βρόσγος αφού κοντρόλαρε και άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό πλάσαρε όμορφα για το 2-1. Στο 62′ ο Μάνσε σούταρε λίγο άουτ με την ομάδα μας να πιέζει για την ισοφάριση αλλά τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην κόντρα. Στο 70′ από βαθιά μπαλιά του Χ. Μαρή ο Μπαμπουλάκης που ήταν στην πλάτη της άμυνας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 3-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσόλας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Βογιατζιδάκης έδιωξε το πλασέ του. Στο 84′ ο Μπαμπουλάκης έβγαλε την σέντρα με τον Σπαχή να πλασάρει από κοντά για το 4-1 σφραγίζοντας την νίκη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βρόσγος εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Στο 88′ ο νεαρός Σκουλούδης λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε σε αμυντικό τελευταία στιγμή και κατέληξε σε κόρνερ. Στην τελευταία φάση του ματς ο Μπαμπουλάκης κέρδισε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έφτασε το χατ τρικ για το τελικό 5-1 του Αστέρα Περάματος.

 

 

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης κληρώθηκαν από τους διοικούντες του Αστέρα Περάματος πέντε δώρα από την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε από την αρχή της χρονιάς σε ισάριθμους νικητές. Ο πρώτος λαχνός με τον αριθμό 4809 κερδίζει μια τηλεόραση LG 43” (SMART TV) αξίας 360 ευρώ, ο δεύτερος λαχνός με αριθμό 3302 κερδίζει ένα PS 4 αξίας 350 ευρώ. Ο τρίτος λαχνός με αριθμό 2512 αντιστοιχεί σε ένα DELL Netbook 11,6” αξίας 250 ευρώ, ο τέταρτος λαχνός με αριθμό 7817 κερδίζει ένα Tablet Lenovo αξίας 70 ευρώ ενώ ο πέμπτος και τελευταίος λαχνός με αριθμό 7445 κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο CRT αξίας 60ευρώ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε ένα τραπέζι που ετοίμασαν οι άνθρωποι του Περάματος για την ομάδα τους στο οποίο προσκάλεσαν και την ομάδα μας ενώ στη συνέχεια με την επιστροφή της αποστολής στο Ρέθυμνο η διοίκηση της ομάδας και οι παίκτες και προπονητές συγκεντρώθηκαν στην καφετέρια του Μπικάκη στα Τρία Μοναστήρια όπου συζήτησαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα για το κλείσιμο της φετινής δύσκολης χρονιάς.

Αστέρας Περάματος (Τάκης Μαρής): Βογιατζάκης, Χ. Ψωμάς, Χ. Μαρής, Β. Μαρής, Μπαμπουλάκης, Μούσκαϊ, Πλαϊτης, Ζαχαριουδάκης, Σπαχής, Γράντζος (66′ Πατραμάνης), Κοζορώνης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Ανυφαντάκης, Φραγκάκης, Ν. Κολυβάκης, Κουρκουνάς (82′ Μαλετσάς), Μάνσε (84′ Τσαχόκου), Τζάρι (66′ Κ. Σκουλούδης), Τσόλας, Βρόσγος, Γ. Βογιατζάκης (72′ Κατάκης).

Ακόμη μια αναμέτρηση με στόχο να αποκομίσει εμπειρίες η Κ12 του ΟΦΑ κόντρα στην αντίστοιχη του Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων χθες το πρωί για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών Κ12 ΕΠΣΡ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας ήταν οι: Ξηράς, Καλησπεράκης Αλ., Παπαδονικολάκης, Ζαννής, Βαγιονάκης , Γασπαράκης, Κιόσια Μπεν, Κιόσια Έρικ, Γιαννακάκης, Κολυβάκης Στ., Σηφάκης Μάριος, Σηφάκης Μανώλης, Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

Προηγούμενο άρθροΝα κλείσει θετικά τη χρονιά θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στον Αστέρα Περ.-Μπαράζ για Κ14 και δράση σε Κ12
Επόμενο άρθροΠροηγήθηκε κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου η Κ14 αλλά δέχτηκε ανατροπή (ήττα 4-2)