Ανταγωνιστικός για 30′ ο ΟΦΑ στην φιλική ήττα από Ποσειδώνα (1-6)

Για περίπου μισή ώρα η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στον πολύ δυνατό Ποσειδώνα Γερανίου με τους φιλοξενούμενους έχοντας κορυφαίο και σκόρερ τον Αλέκο Βλαστό (πέτυχε τα τέσσερα από τα έξι συνολικά τέρματα) να παίρνουν την φιλική νίκη με 6-1 στο γήπεδο Αρμένων. Για ακόμη ένα ματς η ομάδα μας αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες (Κουταλάς, Γεωργιουδάκης, Πενθερουδάκης, Βογιατζάκης, Αποστολάκης, Μενιουδάκης, Γαλερός, Βασαδάκης, Ι. Κολυβάκης και οι στρατευμένοι Κριτσιώτης, Πολιτάκης, Λεονάρντο).

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας δεν κατάφερε να σταματήσει τις επιθετικές προσπάθειες των Γερανιωτών οι οποίοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ενώ ο ΟΦΑ δέχτηκε αρκετά νωρίς δύο τέρματα στο 4′ και στο 18′ από τον Βλαστό μετά από ασίστ του Ραούλ και του Πετρογιαννάκη αντίστοιχα. Ενδιάμεσα στο 14′ ο Καλησπεράκης με κοντινό πλασέ από έξυπνη πάσα του Βαβουράκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφ-σάϊντ.

Οι παίκτες του Ανδρέα Τσουπάκη συνέχισαν να πιέζουν και για άλλα τέρματα και πέτυχαν ακόμη δύο πριν την λήξη του πρώτου 40λέπτου. Αρχικά στο 32′ από κόρνερ του Ι. Μαρινάκη και όμορφο πλασέ του Κούζμινα έγινε το 0-3 ενώ στο 37′ από σέντρα του Βλαστού ο Ν. Αποστολάκης σημείωσε το 0-4.

Στην επανάληψη ο Βλαστός με δύο προσωπικά του τέρματα στο 43′ μετά από σέντρα του Ι. Σηφακάκη και στο 54′ μετά από ασίστ του Ραούλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6. Οι “κόκκινοι” του Μιχάλη Τριχάκη ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις την εστία του Χίκα με τον Βαβουράκη στο 64′ και τον Τσόλα στο 66′ να μην τα καταφέρνουν στα σουτ που επιχείρησαν.

Στο 74′ ο Μίκα Τάρε μετά από πάσα του Μάνσε βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ήταν άστοχος ενώ στο 76′ ο Ν. Κολυβάκης με σέντρα σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Χίκα όμως ο έμπειρος γκολκίπερ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 78′ ο Κούζμινας με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι ενώ λίγο πριν την εκπνοή του 80λέπτου από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τσόλα και καρφωτή κεφαλιά του Γ. Γασπαράκη για το τελικό 1-6. Πλέον οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη στρέφουν την προσοχή τους στο πρώτο επίσημο ματς το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Ψηλορείτη στις 17:00 στο γήπεδο Φουρφουρά.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Νιολάκης, Κοσμίδης, Γασπαράκης, Καραλής, Τσαπόκου, Εμιλιάνο, Βαβουράκης, Κ. Σκουλούδης, Μάνσε, Καλησπεράκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τσόλας, Ν. Κολυβάκης, Κτιστάκης, Μ. Τάρε, Ι. Σκουλούδης.

Ποσειδώνας Γερανίου (Ανδρέας Τσουπάκης): Καλιαφεντάκης, Πισσαδάκης, Πετρογιαννάκης, Σπανίδης, Κούζμινας, Χρυσαφίδης, Ραούλ, Σκαράκης, Ι. Μαρινάκης, Ν. Αποστολάκης, Βλαστός.

Έπαιξαν ακόμη οι: Χίκα, Γ. Νικολάκακης, Ι. Σηφακάκης, Γ. Σηφακάκης, Φανταουσάκης.

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ώρας στο αυριανό φιλικό του ΟΦΑ με Ποσειδώνα Γερανίου
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣΡ