Αντάμωμα …αναμνήσεων και όμορφων στιγμών στον ΟΦΑ!!! (photos)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΦΑ

“ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΦΑ”

“Σε μια ζεστή και έντονα “φορτισμένη” ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Αρμένων το αντάμωμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΟΦΑ συνεχίζοντας σε άλλες ομάδες και εκείνους που ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία και πλέον στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στην 1η μέρα των “Αρμένειων 2020”.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα τμήματα Υποδομών των “κόκκινων” στο παρελθόν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά με τους τότε συμπαίκτες αλλά και φίλους και να συζητήσουν τα ποδοσφαιρικά τους νέα και όχι μόνο αλλά και να θυμηθούν σημαντικές στιγμές τις οποίες μοιράστηκαν μεταξύ τους. Με τον τρόπο αυτό έγινε ένα όμορφο σμίξιμο και όλοι μαζί αγωνίστηκαν σε φιλικό δίτερμα όπου ευχαριστηθήκαν ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα έτσι όπως θα έπρεπε να είναι ο στόχος των ομάδων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ορίστηκαν οι δύο αρχηγοί για κάθε ομάδα για τους μεν “κόκκινους” ήταν ο Ηλίας Τριχάκης ενώ για τους “μαύρους” ήταν ο Γιώργος Βογιατζάκης οι οποίοι στη συνέχεια επέλεξαν τους συμπαίκτες που προτιμούσαν. Για την ιστορία οι “κόκκινοι” πήραν την φιλική νίκη στις λεπτομέρειες (3-2) με σκόρερ και των τριών τερμάτων τον Βασίλη Τσόλα ενώ για τους “μαύρους” σκόραραν οι Αλέξανδρος Βερνάδος και Νίκος Κολυβάκης.

Στο τέλος μάλιστα απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του ΟΦΑ Γιώργο Δρουδάκη στους νικητές ένα αναμνηστικό Κύπελλο το οποίο ύψωσαν στον ουρανό των Αρμένων από κοινού ο αρχηγός Γιώργος Βογιατζάκης με τον πρωταγωνιστή του ματς Βασίλη Τσόλα μετά από παρακίνηση του πρώτου στον δεύτερο.

Με την μαύρη φανέλα αγωνίστηκαν οι: Αποστολάκης, Κολυβάκης Ε. (ως επιθετικός!!), Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Τσόλας, Κολυβάκης Ιωσ. ,Μάνσε, Σκουλούδης Κ, Καλησπεράκης, Νιολάκης, Τάρε Λ., Μ. Τάρε Μ., Ι. Σκουλούδης, ενώ με την κόκκινη οι: Χύκα, Τριχάκης Η., Κτιστάκης, Κολυβάκης Ν., Μάνσε, Θεοδωράκης, Παπαδογιάννης, Δασκαλάκης, Βερνάδος Α., Ουρανός, Σταματίου, Αναγνωστάκης.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών παρόντες ήταν ακόμη και οι Αντ. Παπαδάκης, Απ. Κλειδής, Γερωνυμάκης, Ν. Χαλκιαδάκης, Πρινιανάκης, Η. Χνάρης, Κέβιν Τσέλα, Εμιλιάνο Σέχου οι οποίοι αν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις δεν αγωνίστηκαν είτε λόγω βεβαρημένου προγράμματος καθώς είχαν ολοκληρώσει την προπόνηση της ομάδας τους νωρίτερα είτε λόγω μικροτραυματισμών για προληπτικούς λόγους.

Την τιμητική τους είχαν φυσικά και πρώην παράγοντες του συλλόγου που ο καθένας από το δικό του διοικητικό πόστο είτε αυτό του Προέδρου Δ.Σ. είτε και του γενικού αρχηγού με κάποιους από αυτούς μάλιστα να έχουν φορέσει ακόμη και την φανέλα του ΟΦΑ οι οποίοι στο παρελθόν προσέφεραν και στήριξαν την ομάδα μας.

Παράγοντες όπως οι: Γεώργιος Αναγνωστάκης, Μανώλης Βαονάκης, Κώστας Θεοδωράκης, Πάτερ Εμμανουήλ Καραγιώργης, Γιάννης Κλειδής, Μιχάλης Κλειδής, Στέλιος Κολυβάκης, Αντώνης Κουμαντάκης, Γιώργος Κ. Κτιστάκης, Γιώργος Μαραγκουδάκης, Γιώργος Μπερβανάκης, Στέλιος Μπικάκης, Γιώργος Νικολακάκης, Κώστας Ουρανός, Νίκος Παπαδάκης, Σήφης Πετράκης, Βαγγέλης Πρινιανάκης, Δημήτρης Σταματίου, Γιώργος Σταράς, Αποστόλης Τσόλας, Μανούσος Χαλκιαδάκης, Κώστας Χριστοδούλου.

Ακολούθησε κέρασμα της ομάδας μας στον χώρο που βρίσκεται έξω από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων δίπλα στο γήπεδο προς όλους τους παρευρισκόμενους που συνοδεύτηκε με βίντεοπροβολή αρχειακού υλικού από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας του ΟΦΑ το 2002, ενώ μια ακόμη ευχάριστη νότα ήταν μια μίνι-έκθεση με ιστορικό φωτογραφικό υλικό από παιχνίδια των Ακαδημιών τα οποία είχε συγκεντρώσει και προετοιμάσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ναπολέων Σκουλούδης.

Σε όλους τους τιμώμενους παίκτες και παράγοντες δόθηκε αναμνηστικό μπλουζάκι με τα ονόματά τους στην πίσω πλευρά ενώ το μπλουζάκι των ποδοσφαιριστών στην μπροστινή πλευρά είχε το μήνυμα “Όλα από εδώ ξεκίνησαν”.

Προηγούμενο άρθροΠαίκτης του ΟΦΑ ο νεαρός Κουταλάς
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια ανακοίνωση του ΟΦΑ προς παίκτες και τις ομάδες τους