Αναστολή της λειτουργίας των Ακαδημιών του ΟΦΑ έως 30 Μαρτίου

Την αναστολή της λειτουργίας και φυσικά των προπονήσεων για τους μικρούς παίκτες των Ακαδημιών της ανακοίνωσε η Ακαδημία του ΟΦΑ έπειτα και από την σύσταση της ΕΠΣΡ για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

“Λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα για την προστασία του ύψιστου αγαθού της υγείας των αθλητών μας σας ενημερώνουμε για την αναστολή λειτουργίας των Ακαδημιών μας τουλάχιστον από σήμερα 13/3/2020 μέχρι την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση των δεδομένων. Συστήνεται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και συναθροίσεων. Για οποιαδήποτε διαφοροποίηση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση”.

Αναφορικά με την ανδρική ομάδα αποφασίστηκε να ακυρωθούν οι προπονήσεις το προσεχές τριήμερο και την ερχόμενη Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση ώστε να αποφασιστεί αν θα επιστρέψουν ή όχι οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη στο γήπεδο.

Απολύμανση εγκαταστάσεων γηπέδου Αρμένων από τον Δήμο Ρεθύμνου

Εν τω μεταξύ μετά από πρωτοβουλία και στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης και προστασίας των εμπλεκόμενων στον χώρο του δημοτικού γηπέδου Αρμένων (παίκτες, προπονητές, παράγοντες, γονείς, εργαζόμενοι γηπέδου κλπ.) ο Δήμος Ρεθύμνου έχει ήδη γνωστοποιήσει στους ανθρώπους της ομάδας την αναθέση σε εξειδικευμένο συνεργείο της απολύμανσης όλων των εγκαταστάσεων του γηπέδου (γραφεία, αποδυτήρια, κοινόχρηστοι χώροι κλπ.) κάτι που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο γύρω στις 11.00 το πρωί.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το επετειακό φιλικό του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΚλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις και προπονήσεις «ΤΕΛΟΣ» για όλες τις ομάδες ως τις 27 Μαρτίου!