Ανακοίνωση για την έναρξη του πρωταθλήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο.Φ.Α.

  Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων Ρεθύμνου

Αναφορά σχετικά με την έναρξη Πρωταθλήματος Α΄ τοπικού Ρεθύμνου

Ο  “ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΡΜΕΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ” Ο.Φ.Α. με γνώμονα πάντα την σωστή οργάνωση, την υπευθυνότητα, την σωστή λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και για την καλύτερη λειτουργία και βελτίωση του τοπικού Πρωταθλήματος Ρεθύμνου, και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν υπάρξει στην COVID-19 εποχή και στην ανοχή του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

 

Προβαίνουμε στην παρακάτω ανακοίνωση

 

1ον   Τον λόγο Καθυστέρησης του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ρ. ενώ στους υπόλοιπους Νομούς της Κρήτης τα Πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει κανονικά.

 

2ον   Τον λόγο της αναβολής ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου την 25.09.2021 και την 26.09.2021 όταν η Ε.Π.Σ.Ρ.   είχε ενημερώσει από νωρίς τα Σωματεία και η Γραμματεία αυτής σε κάθε ευκαιρία το επαναλάμβανε στα Σωματεία, αυτά δεν έδειξαν την ανάλογη προσοχή και σημασία για την  έκδοση των Νέων Δελτίων. Υπήρχαν ομάδες που κατέθεσαν Δελτία την τελευταία ημέρα (Παρασκευή) ενώ είχαν ορισμένο παιχνίδι  Σάββατο ή Κυριακή.

 

3ον    Η αναθεώρηση των νέων δελτίων άρχισε από την 1η Ιουλίου 2021 και μέχρι σήμερα  δεν έχει ολοκληρωθεί από πολλές ομάδες.Γιατι;

 

4ον    Δεν έχει αποσταλεί στα Σωματεία από την Ε.Π.Σ.Ρ. η προκήρυξη της διεξαγωγής του Κυπέλλου  Ρεθύμνου, καθώς και του Πρωταθλήματος Α΄ τοπικού.

 

Ερωτήματα ?? που χρήζουν απαντήσεις

 

Εκ του Δ.Σ. Ο.Φ.Α.

                                                                                                          Ο Πρόεδρος

Δρουδάκης Εμ. Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΕυχές καλής ανάρρωσης
Επόμενο άρθροΑκόμα ένα φιλικό τεστ για τον Ο.Φ.Α απέναντι στον Παναρκαδικό ΑΓΟΔΑ