Αλληλεγγύη του Ο.Φ.Α. προς τους σεισμόπληκτους στη Σάμο.

Η οικογένεια του Ομίλου Φιλάθλων Αρμένων μένοντας πιστή στις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς που διέπουν όλα τα μέλη της πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία τη δεύτερη για φέτος κοινωνικού χαρακτήρα δράση της. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί περίπου τρεις μήνες πριν, στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 με τον καθαρισμό του χωριού των Αρμένων και των παρακείμενων δρόμων. Η δράση αυτή είχε υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων καθώς και την Κοινότητα του χωριού.
Ο σύλλογος του Ο.Φ. Αρμένων δείχνει για άλλη μία φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει μόνο το αθλητικό κομμάτι, αλλά και η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη σε ευάλωτους συνανθρώπους μας καλλιεργώντας ειδικά στα παιδιά τις δύο παραπάνω αξίες τις οποίες είναι σημαντικό να διαθέτει ο σύγχρονος άνθρωπος. Έτσι το σωματείο του Ο.Φ.Α φόρεσε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του «κοστούμι» παρέχοντας αυτή τη φορά αλληλεγγύη στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της Σάμου.  Για τον ιερό αυτό σκοπό συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, είδη ρουχισμού αλλά και φαρμακευτικό υλικό. Όλη η οικογένεια του Ο.Φ. Αρμένων (Δ.Σ., προπονητές, παίκτες αντρικής ομάδας, παιδιά καθώς και οι γονείς των παιδιών του Προτύπου Σχολείου Ποδοσφαίρου) βοήθησαν να συγκεντρωθούν τα παραπάνω και να σταλούν στους πληγέντες στη Σάμο.
Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην προσπάθεια των παιδιών του Προτύπου Σχολείου Ποδοσφαίρου Αρμένων, τα οποία από νωρίς μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο βοηθώντας να συγκεντρωθούν όλα τα παραπάνω. Ο ζήλος που επιδεικνύουν σε κάθε τέτοια δράση είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η νέα γενιά θα αποτελέσει τη βάση για την Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα της αλληλεγγύης και της προόδου.
Σημαντικό είναι να ειπωθεί ότι λόγω Covid, στις φωτογραφίες απεικονίζεται μία αντιπροσωπεία του Ο.Φ. Αρμένων και αποτελείται από παίκτες της αντρικής ομάδας, από παιδιά του Προτύπου Σχολείου Ποδοσφαίρου Αρμένων, από τους προπονητές και από ορισμένα μέλη του Δ.Σ ώστε να είναι δυνατή η τήρηση των αποστάσεων. Στις φωτογραφίες λοιπόν από αριστερά προς τα δεξιά οι εικονιζόμενοι είναι οι ακόλουθοι: Μιχάλης Γιαννακάκης (Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου), Γιώργος Βογιατζάκης (αντρική ομάδα), Ναπολέων Σκουλούδης (τεχνικός διευθυντής Προτύπου Σχολείου Ποδοσφαίρου), Δημήτρης Βογιατζάκης (Γενικός Αρχηγός), Γιώργος Δρουδάκης (πρόεδρος), Βαγγέλης Σκουλούδης  (αντιπρόεδρος), Μιχάλης Τριχάκης (προπονητής αντρικής ομάδας), Κωνσταντίνος Καλησπεράκης (αντρική ομάδα) και Γιάννης Μπαγουράκης (Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου). Όλοι οι προαναφερόμενοι βρέθηκαν το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 στο γήπεδο των Αρμένων και βοήθησαν στη συσκευασία των προαναφερόμενων ειδών για την αποστολή      τους στο νησί της Σάμου.
Στο σημείο αυτό το σωματείο του Ο.Φ.Α θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη μεταφορική εταιρεία των αδελφών ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗ για την αφιλοκερδή μεταφορά των δεμάτων από το Ρέθυμνο στην Αθήνα και τη μεταφορική εταιρεία ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ για την επίσης αφιλοκερδή μεταφορά τους από την Αθήνα στη Σάμο.
Τέλος η οικογένεια του Ο.Φ. Αρμένων, με αφορμή τις γιορτές που ακολουθούν, εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, καλές γιορτές και ο ερχομός του νέου έτους να συνοδεύεται από καλύτερες συνθήκες σε σχέση με αυτές που επικρατούν την περίοδο που διανύουμε.

Ο.Φ. ΑΡΜΕΝΩΝ

 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχετήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς