Αλλαγές παικτών με…μοντέρνο στυλ στο γήπεδο των Αρμένων!!!

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη στο γήπεδο Αρμένων γίναμε μάρτυρες μιας πιο ιδιαίτερης αλλαγής από πλευράς ΟΦΑ. Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω για την πρώτη αλλαγή στο ματς που έγινε σε ροή αγώνα στο 58′ (είχαν προηγηθεί τρεις αλλαγές από τον Άρη με την έναρξη της επανάληψης).

Η ιδιαιτερότητα της εν λόγω αλλαγής είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας της ομάδας μας για να δουν όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο αλλά και στις κερκίδες την φωτεινή ένδειξη των αριθμών των παικτών που πραγματοποιούν την αντικατάσταση ο ένας του άλλου έχοντας την αίσθηση ότι διεξάγεται αναμέτρηση για μεγαλύτερη κατηγορία.

Χρέη …4ου διαιτητή με συνέπεια και το δικό του ξεχωριστό στυλ, και για την 4η και τελευταία αλλαγή των φιλοξενούμενων του Άρη Ρεθύμνου, έκανε ο γενικός αρχηγός του ΟΦΑ Νεκτάριος Γερωνυμάκης με τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Κυριάκο Δελήμπαση να τον προτρέπει λίγο πριν το τέλος του αγώνα να δείξει στο καντράν και τα λεπτά των καθυστερήσεων κάτι το οποίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Για την ιστορία η πρώτη από τις αλλαγές με την χρήση του πίνακα αφορούσε την αποχώρηση του Έρλιντ Μάνσε και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Γιώργου Ανυφαντάκη.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ του ματς Κυπέλλου του ΟΦΑ με τον Άρη (Β’ Μέρος)
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΡ