Αλλαγή σκυτάλης στην ενημέρωση

To Δ.Σ. του Ο.Φ Αρμένων,  η ομάδα και οι λοιποί συντελεστές επιθυμούν να εκφράσουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον εκπρόσωπο τύπου Ηλία Βουρτζούμη, ο οποίος μας αποχαιρετά λόγω φόρτου εργασίας. Ο Ηλίας με την αμερόληπτη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του όλο αυτό το διάστημα έκανε γνωστές τις επιτυχίες της ομάδας μας σε όλη την Κρήτη και ακόμα παραπέρα. Ακόμα υπήρξε συνοδοιπόρος στις χαρές και τις λύπες, στα καλά και τα άσχημα που έχουν όλα τα «ταξίδια». Ταυτόχρονα καλωσορίζουμε στη θέση του εκπροσώπου τύπου τον κ. Ταβερναράκη Βαγγέλη  και του ευχόμαστε να χαρεί τη διαδρομή στον κόσμο της ενημέρωσης.

Ηλίας Βουρτζούμης: «Παραμένω φίλος της ομάδας»

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση που πραγματοποίησε ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος τύπου, επεσήμανε τις άριστες σχέσεις που θα συνεχίσει να έχει με όλα τα μέλη του Ο.Φ.Α, ενώ τόνισε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα για οτιδήποτε χρειαστεί. Παρακάτω παρατίθεται αυτούσια η δήλωση του:   « Μετά από δύο χρόνια σαν Υπεύθυνος Τύπου και τέσσερα συνολικά στην οικογένεια του ΟΦΑ, μέσα στα οποία δέθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και με το χωριό των Αρμένων γενικότερα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων αποφάσισα να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα, τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δρουδάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τους υπαλλήλους του ΟΦΑ αλλά και όλους τους προπονητές όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων Υποδομών για την άψογη συνεργασία που είχαμε και είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα εντός και εκτός γηπέδου.

Εύχομαι στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων να συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά όπως ήδη έχει αρχίσει να κάνει τα τελευταία χρόνια παρά τις φετινές πολύ ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας και είμαι αισιόδοξος ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι ευοίωνο. Από την πλευρά μου παραμένω φίλος της ομάδας, θα παρακολουθώ την πορεία της και θα είμαι στην διάθεσή της για οτιδήποτε τυχόν χρειαστεί από δω και πέρα. Ακόμη εύχομαι καλή αρχή στον νέο υπεύθυνο τύπου κ. Βαγγέλη Ταβερναράκη. Καλή τύχη με υγεία πάνω από όλα.»
Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια του ΟΦΑ για την Καλλιόπη Χριστοφάκη
Επόμενο άρθροΕυχετήρια ανακοίνωση