Ήττα στο Γεράνι για τον 2ο γύρο


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Ποσειδώνα στο Γεράνι όπου ηττήθηκε με 4-0 στην έναρξη του 2ου γύρου της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Ο Ο.Φ.Α. είχε εξαιρετική παρουσία στο 1ο ημίχρονο όπου και έληξε 0-0 χάνοντας μάλιστα 2 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Αρχικά στο 3ο λεπτό ο Καλιαφεντάκης πρόλαβε τον Μάντσε τη στιγμή που θα γινόταν επικίνδυνος για την εστία του Ποσειδώνα. Στη συνέχεια πάλι ο Μάντσε απείλησε με σουτ στο 16′ όπου πέρασε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε αφού οκ γηπεδούχοι βρήκαν τα γκολ. Στο 52′ ο Ψαλιδάκης άνοιξε το σκορ για το Γεράνι, ενώ στο 62ο λεπτό ο Νίκος Αποστολάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στη φάση του 2ου γκολ ο Ιάσονας Σκουλούδης στην προσπάθεια του να διώξει χτύπησε στο δοκάρι αλλά συνέχισε το παιχνίδι.
Ο Σήφης Αποστολάκης ανέβασε το σκορ στο 3-0 στο 72′, ενώ ο Παπιομίτογλου στο 85′ έγραψε το τελικό 4-0.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού είναι ότι ο Ιάσονας Σκουλούδης έχασε τις αισθήσεις του στο 80′ με αποτέλεσμα να μη συνεχίσει τον αγώνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε για διάσειση και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο.Φ.Αρμένων( Νικηφόρος):
Σκουλούδης, Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ρανσόου, Γασπαράκης Π.(84′ Βογιατζάκης Α.), Κολυβάκης Ι., Μάντσε, Σεφουλλάι Ο. (70′ Σεφουλλάι Μπ.), Βογιατζάκης Γ.

Προηγούμενο άρθροΣτο Γεράνι αύριο για την έναρξη του 2ου γύρου
Επόμενο άρθροΙάσονα περαστικά και γρήγορα κοντά μας