Ήττα στο βροχερό τερέν από τον Α.Ο Λιβαδίων

Με μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα την βροχή που δεν επέτρεψε να παιχτεί σωστό ποδόσφαιρο αλλά και τα πολλά λάθη από μεριάς Ο.Φ.Α, είχαν σαν αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Α.Ο Λιβαδίων.

Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Ο.Φ. Αρμένων, το εκμεταλλεύτηκε ο Κουγιουμουτζής και διαμορφώνει το 0-1 μόλις στο 2ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ θα έρθει πάλι μετά από λάθος υπολογισμό του Ε. Κολυβάκη του γλιστράει η μπάλα από τα χέρια και κάνει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μ. Ζέρβος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με συνεχόμενα λάθη από τον Ο.Φ.Α υπέπεσε σε άλλο ένα πέναλτι πάλι στην αρχή του ημιχρόνου με τον Ζέρβο να ευστοχεί για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Το τέταρτο γκολ για τον Α.Ο Λιβαδίων ήρθε μετά από κόρνερ η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του αμυντικού στο πρώτο δοκάρι και ο Κουγιουμτζής εκμεταλλεύεται την φάση και σκοράρει για δεύτερη φορά. Ενώ το τελευταίο τέρμα των Λιβαδίων το πέτυχε ο Κωστάκης στο 58′. Το μόνο που κατάφερε ο Ο.Φ.Α ήταν να βάλει το γκολ της τιμής με τον Κριτσιώτη στο 78′..

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα!
Επόμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα