Ήττα στη Σοχώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Αστέρα με 3-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ.

Ο Ο.Φ.Α. στα πρώτα 20 λεπτά στάθηκε αρκετά καλά αλλά κάποιες στιγμές αδράνειας στην άμυνά του, ήταν αρκετές για να δεχθεί 3 γκολ στο ημίχρονο.

Ο Αστέρας είχε κάποιες καλές στιγμές πριν το γκολ με τους Τσόγκα στο 11′ και Ρότζεν στο 20′ να αστοχούν από καλή θέση.

.l Η μοναδική καλή ευκαιρία για τον Ο.Φ.Α. ήταν στο 19′, όταν σε γύρισμα του Ζουλάκη, ο Παπαδάκης απομάκρυνε πριν η φάση να γίνει επικίνδυνη.

Τελικά το πρώτο γκολ ήρθε στο 21′ μετά από λάθος στην άμυνα, ο Βελονάκης βρήκε με μια ψηλή μπαλιά τον Πολυμίλη και αυτός μετά από τρίπλα έκαμε το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 37′, όταν ο Ρότζεν μπήκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκοψε στον Βελονάκη ο οποίος από κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 41′ το πλασέ του Βελονάκη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ζουλάκης έκανε πέναλτι απάνω στον Μαρίνοφ.

Ο Ρότζεν ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα δοκάρι του Ρότζεν από εκτέλεση φάουλ αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, χωρίς πολλές μεγάλες ευκαιρίες.

Από την ομάδα μας η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία το μακρινό σουτ του Λαρεντζάκη στο 81′ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδάκη, ενώ ένα πλασέ του Τάκα στο 83, το μπλόκαρε εύκολα ο Πάτσο.

Επόμενος αγώνας είναι την επόμενη Κυριακή (13/10) στους Αρμένους με τον Ερμή Ζωνιανών.

ΑΟΝ Αστέρας (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Αποστολίδης, Ασπρομάτης, Σαββάκης, Αντωνόπουλος(76′ Χατζηνικολίδης), Τσόγκας(64′ Γερωνυμάκης), Μαρίνοφ(76′ Βλατάκης), Πολυμίλης, Τάκα, Ρότζεν(64′ Νεμπιάι), Βελονάκης( 76′ Ανυφαντάκης).

Ο.Φ.Α. (Γιώργος Κωσταράκος): Πάτσο, Λαγουδάκης, Λαρεντζάκης, Γασπαράκης Γ., Ζουλάκης, Βογιατζάκης Γ., Ξηράς,Λεκεγκάι(11′ Σιόρε, 46’Πολιτάκης ), Μάντσε(59′ Μαριόλος), Σεφουλλάι Ο(59′ Μωυτάκης)., Καράλης(46′ Κολυβάκης Σ.).

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα το Σάββατο (05/10) στη Σοχώρα για το πρωτάθλημα
Επόμενο άρθροΆλλη μια ικανοποιητική εμφάνιση για την Κ14