Ήττα στα Μισσιρια για τον Ο.Φ.Α από τον Ερμή Ζωνιανών

Την Κυριακή το μεσημέρι τα Ζωνιανά υποδέχτηκαν τον Ο.Φ.Α. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Μισσιρίων. Οι δυο ομάδες είχαν ξανά αναμετρηθεί πριν κάποιες βδομάδες για αγώνα κυπέλλου. Η ομάδα των Ζωνιανών είχε τον έλεγχο του αγώνα και καθόλη την διάρκεια κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ερμής Ζωνιανών προηγούνταν με 3-0 μετά τα γκολ του Σπαχή στο 29′ & στο 41′ και το γκολ του Ζερβού στο 40′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο.Ο.Φ.Α προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς. Με πολλές αλλαγές πίεσε χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει σημαντικά την εξέλιξη του αγώνα. Στο 76′ ο Γεμιστός πέτυχε το 4-0. Λίγο αργότερα ο νεαρός Ταρε Κλάιντι πέτυχε το γκολ της τιμής στο 82′. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Παπαδάκης στο 90+2′.

Ο Ο.Φ Α κρατά την καλή προσπάθεια που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο και κοιτάζει τον επόμενο αγώνα. Η καλή παρουσία του σε όλα τα φετινά παιχνίδια επιτρέπει σε όλους να πιστεύουν ότι μπορεί να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει δυνατά μέχρι την διακοπή των εορτών.

 

Ερμής Ζωνιανών

Δερμιτζάκης, Σκουτέλης, Γεμιστός, Χριστοδούλου, Πλεύρης, Κασαλάκης, Μπαμπουλάκης, Ζερβός, Ρουμλάκης, Βελιβασάκης, Σλαχής

Αγωνίστηκαν:

Ζάχος, Thorja, Παπαδάκης, Παπαδάκης, Παρασύρης

Ο.Φ.Α

Σκουλούδης, Ξηράς, Κολυβάκης Ι., Βογιατζάκης, Μοσχονάς, Κοσμίδης, Γασπαράκης, Ταρε, Μάντσε, Καργάκης, Βογιατζάκης Γ.

Αγωνίστηκαν:

Ταρε, Ξένος, Σκουλούδης Α., Βρέντζος, Cajocu

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Coach του Ο.Φ.Α αναλαμβάνει την Κ14 της μικτής Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΔεύτερος γύρος κυπέλλου