Ήττα με 1-0 για τον Ο.Φ.Α

Ήττα με 1-0 για τον Ο.Φ.Α

Σήμερα το μεσημέρι ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα Περάματος στην Αλφά. Οι δυο ομάδες προέρχονταν από καλές εμφανίσεις στην πρώτη αγωνιστική και όλοι ανέμεναν ένα όμορφο και μεγάλης σημασίας παιχνίδι.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με περισσότερη ένταση και κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα, βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε θέση άμυνας για αρκετή ώρα. Ο Ο.Φ.Α ήταν πολύ σωστά στημένος και αναχαίτισε κάθε προσπάθεια για γκολ, δείχνοντας ανεπηρέαστος από το επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Όταν ο Αστέρας Περάματος προηγήθηκε με 1-0 στο 29′ με τον Τούφα , ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να βγει στην κόντρα και αν οι ποδοσφαιριστές του σε κάποιες επιθέσεις είχαν συνεργαστεί καλύτερα θα μπορούσαν να είχαν αξιώσει την ισοφάριση.

 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους προσπαθώντας να τελειώσουν το παιχνίδι. Ο Ο.Φ.Α αμύνθηκε πολύ καλά και σε συνδυασμό με τον παράγοντα τύχη, κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Πλησιάζοντας προς το τέλος ο Ο.Φ.Α μετά από ενέργειες του Καργάκη αλλά και κάποιες στημένες φάσεις, έγινε απειλητικός, με αποκορύφωμα μια φάση στο 88′ όταν ο Καργάκης έκανε μια εξαιρετική διαγώνια μπαλιά με στόχο τον Βογιατζάκη στο δεύτερο δοκάρι, με τον δεύτερο να μην προλαβαίνει για λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Αστέρα Περάματος αγκαλιά με ένα δίκαιο τρίποντο. Ο Ο.Φ.Α έφυγε με ψηλά το κεφάλι καθώς παρα τις απουσίες παρουσιάστηκε εξαιρετικός στην αντιμετώπιση που είχε στο παιχνίδι.

Αστέρας Περάματος

Παντελίδης , Μοσχονάς, Μουσκα’ι’, Κουδουνακης, Λαδιανος, Δροσακης, Χνάρης, Αντιασβιλη, Τούφας, Παπαγιαννάκης, Σκουλούδης

Αγωνίστηκαν: Σπανουδάκης, Μεταξάκης, Μαστοράκης, Σπανουδάκης

Ο.Φ.Α

Κολυβάκης Ε., Βογιατζάκης Γ., Μοσχονάς, Βογιατζάκης Α, Κολυβάκης Ι., Κοσμίδης, Μάντσε, Καργάκης, Ταρε Κ., Δραμιτινός, Κοπάσης

Αγωνίστηκαν:

Ξηράς, Γασπαράκης, Σπανίδης

Προηγούμενο άρθροΤελευταία μεταγραφική κίνηση για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΕυχές για την ονομαστική εορτή