Ήττα και με αέρα… για την ομάδα μας από την Ε.Α.Π.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 1-0 από την Ε.Α.Π. στο γήπεδο των Αρμένων, σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της Ε.Α.Π., έπαιξε ο δυνατός άνεμος που έπνεε και σήμερα στο Ρέθυμνο, κυρίως στο γκολ που έκρινε το ματς, με το σουτ του Ξενικάκη να έχει αρκετή δόση τύχης για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Επιπλέον, η ομάδα μας βρέθηκε σε μέτρια επίπεδα, μην πιάνοντας στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγωνιστικών, επηρεασμένη από τις πολλές κα σημαντικές απουσίες. Την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής ο Βασίλης Τσόλας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και προστέθηκε στους απόντες Μαραγκουδάκη, Βερνάδο, Χατζησπύρο.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με την κάθε ομάδα να έχει τις δικές της καλές στιγμές για να πετύχει το γκολ, το οποίο ήρθε με τον πλέον ανέλπιστο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Από εκεί και πέρα δεν παίχθηκε σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο με τον διαιτητή Βοσκάκη να ανέχεται τις καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στο φινάλε πανηγύρισαν τη νίκη.

Φάσεις και γκολ

6’ ο Σηφακάκης εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας της Ε.Α.Π., αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

12’ σέντρα του Λαδιανού, προβολή του Νικηφόρου θα διώξει σε κόρνερ ο Δανδάλης.

18’ σουτ του Μάνσε έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Χνάρης.

49’ ο Ξενικάκης βλέπει εκτός θέσης τον Δανδάλη, σουτάρει λίγο κάτω από το κέντρο και με την βοήθεια του ανέμου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

53’ εκτέλεση φάουλ του Σηφακάκη, η μπάλα θα βρει στο τείχος και θα καταλήξει κόρνερ.

56’ σέντρα του Κωστόπουλου, ο Ξενικάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Δανδάλης ενστικτωδώς θα διώξει.

58’ φάουλ του Πετρογιαννάκη, ο Σηφακάκης θα πάρει την κεφαλιά, με τον Γιαπεντζάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά να χάνει το κοντρόλ και την ευκαιρία.

65’ καλό σουτ του Καργάκη, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δανδάλης.

91’ σέντρα του Π. Αποστολάκη, ο Δ. Κλειδής από το σημείο του πέναλτι θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Συργούνη, Κελαϊδής.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 49’ Ξενικάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σήφης Μανολούδης): Δανδάλης, Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης (74’ Π. Αποστολάκης), Παπαδάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Θεοδωράκης (58’ Αβντία), Ν. Αποστολάκης, Δραμιτινός (46’ Γ. Βογιατζάκης), Σηφακάκης.

Ε.Α.Π. (Δημήτρης Καραμπατζάκης): Χνάρης, Δ. Κωστόπουλος (64’ Ψυχαράκης), Ν. Καλυβιανάκης, Πολύχρονος, Ξενικάκης, Σωπασής, Λαδιανός (77’ Καραπιδάκης), Στ. Καλυβιανάκης, Βλαϊκούδης (71’ Μαυρής), Καργάκης, Νικηφόρος (57’ Αλεξανδρόπουλος).

Προηγούμενο άρθροΣυνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και νίκη σήμερα (11.00) επί της ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΚαλή επιτυχία Βασίλη, Γιάννη και στην Μικτή Νέων ΕΠΣΡ