Ήττα για τον Ο.Φ.Α

Την Κυριακή το πρωί ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε τον Αστέρα Ρεθύμνου. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και όλοι ανέμεναν μια όμορφη ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις και από πολύ νωρίς είδαμε στον αγώνα πολλές ωραίες ενέργειες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Μερτίρι ο οποίος στο 20′ έκανε το 0-1, στο 24′ το 0-2 και στο 41′ ολοκλήρωσε το χατ τρικ.

Ο Ο.Φ.Α στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα του και να προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς. Με αρκετές προσπάθειες από τα πλάγια ο Ο.Φ.Α απείλησε τον Αστέρα όμως δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα. Άντ’ αυτού στο 61′ ο Χριστουλάκης σημείωσε ο 0-4 και έβαλε τέλος στο παιχνίδι.

Ο Ο.Φ.Α έχει μπροστά του ένα μεγάλο διάστημα για ανασυγκρότηση, προκειμένου να εμφανιστεί βελτιωμένος μετά την διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο.Φ.Α

Σκουλούδης, Κοσμίδης, Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Κολυβάκης Ν., Κολυβάκης Ι., Βογιατζάκης Γ., Μάντσε, Καργάκης, Γασπαράκης Π., Δραμιτινός

Αγωνίστηκαν:

Φίτσιος, Ξένος, Ταρε Κ., Ταρε Μ., Βογιατζάκης Α.

Αστέρας Ρεθύμνου

Γαγάνης, Σιορες, Μαραθιανός, Γύπαρης, Αντωνόπουλος, Δασκαλάκης, Μερτίρι, Μιχαηλίδης, Γερωνυμάκης, Τζαγκαράκης, Χριστουλάκης

Αγωνίστηκαν:

Χατζηκωνσταντίνου

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔεύτερος γύρος κυπέλλου
Επόμενο άρθροΚαλά Χριστούγεννα από τον Ο.Φ.Α