Ήττα για την ομάδα μας στο Σπήλι

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα στο Σπήλι με 4-0 από την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Μετά από 6 σερί παιχνίδια αήττητη και 5 ματς που δεν είχε δεχθεί γκολ, η ομάδα μας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και γνώρισε δίκαια την ήττα από την ομάδα του ΑΟ Σπηλίου. Κομβικό σημείο του παιχνιδιού τα δύο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, με το πρώτο να σημειώνεται από τον Αργυρό που έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα Παντελή Σαριδάκη.

Φάσεις και γκολ

7’ σουτ του Τσόλα από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα κοντράρει και θα μπλοκάρει ο Τσιρίτας.

14’ σουτ του Σειραγάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

30’ σέντρα-σουτ του Γιαπεντζάκη, ο Τσιρίτας με γροθιές θα διώξει σε κόρνερ.

37’ σουτ του Τριχάκη, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στον Δ. Κλειδή και ο Αργυρός από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ θα σκοράρει για το 1-0.

43’ βαθιά μπαλιά Γεωργακάκη, θα αδρανήσει η άμυνα της ομάδας μας και ο Χριστουλάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ πλασάροντας εύστοχα για το 2-0.

77’ αντεπίθεση του Σπηλίου, με τελικό αποδέκτη τον Παπαδογιαννάκη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ «γράφει» το 3-0.

88’ ο Γιαπεντζάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ το Ν. Αποστολάκη, αλλά το σουτ του διώχνει ο Τσιρίτας.

92’ με εξαιρετικό πλασέ ο Κ. Βαβουράκης στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Δανδάλη για το 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Σαρής, Καραγιαννόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 37’ Αργυρός, 43’ Χριστουλάκης, 77’ Παπαδογιαννάκης, 92’ Κ. Βαβουράκης.

ΣΠΗΛΙ (Μπάμπης Παπαδάκης): Τσιρίτας, Κονδύλης, Γεωργακάκης, Τσαχάκης, Μυλωνάκης, Γ. Βαβουράκης, Τριχάκης (48’ Παπαδογιαννάκης), Σειραγάκης (68’ Μπινιάς), Χριστουλάκης (80’ Στ. Βαβουράκης), Αργυρός (84’ Καλιγιάννης), Κ. Βαβουράκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης (44’ Μάνσε), Πετρογιαννάκης, Κολυβάκης, Δ. Κλειδής, Μαραγκουδάκης (46’ Α. Βογιατζάκης), Γ. Βογιατζάκης (46’ Γασπαράκης), Τσόλας (57’ Τσακάλι), Καραγιώργης, Ν. Αποστολάκης, Γιαπεντζάκης.

Προηγούμενο άρθροΨάχνει θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο Σπήλι η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣτις 13/12 η ρεβάνς Κυπέλλου με Αστέρα στο «Kido»