Ήττα για την ομάδα μας στη Σοχώρα

Ο Ο.Φ.Αρμένων αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Σοχώρα απέναντι στον Ρεθυμνιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 5-0, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, ενώ η ομάδα μας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ο Ρεθυμνιακός κατάφερε να “σπάσει”την άμυνά μας και να ανοίξει το σκορ στο 33’, όταν από γύρισμα του Γαβαλά ο Σηφακάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 40’ ο Γασπαράκης Κώστας κέρδισε τη κόντρα μέσα στην περιοχή και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1’) ο Γαβαλάς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, και στο 50’ ο Γαβαλάς έβγαλε κάθετη πάσα στον Σηφακάκη, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακά μας και διαμόρφωσε το 4-0.
Στο 72’ ο Γύπαρης έβγαλε τη μπαλιά, ο Λαζίδης κινήθηκε από πλάγια θέση και με ωραίο τελείωμα έκανε το 5-0.
Ο Ο.Φ.Α. προσπάθησε να βρει ένα γκολ και έφτασε κοντά στο 88’, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καργάκη η μπάλα χτύπησε πρώτα στο τοίχος, ξαναστρώθηκε στα πόδια του και το δυνατό του σουτ σταμάτησε στο δοκάρι, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει.
Παρά την ήττα, οι παίκτες μας κατέβαλαν προσπάθεια απέναντι σε έναν από τους πιο φορμαρισμένους αντιπάλους της κατηγορίας, ενώ επιπλέον είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού.
Ο.Φ.Α. (Γιώργος Κωσταράκος):
Χανουμής (λ.τ.75′ Βαρδάκης), Τσαγλιώτης, Λαρεντζάκης, Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς ( λ.τ.38′ Γενεράλης, 70′ Βαβαδάκης), Βογιατζάκης, Μάντσε, Γασπαράκης Π., Χασκούρτι (70′ Τζίφα), Καργάκης, Σεφουλάι Ο.

Προηγούμενο άρθροΣτη Σοχώρα το Σάββατο η ομάδα μας