Ήττα από τη Δόξα στα Μισίρια

Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Ο.Φ.Α. από τη Δόξα Πλατανέ στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου στα Μισίρια, με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Η ομάδα μας αρκέστηκε σε έναν πιο αμυντικό ρόλο, ήταν για πολύ ώρα μέσα στον αγώνα αλλά δύο πέναλτι για τους γηπεδούχους έκριναν τον αγώνα και έκαναν το 2-1 του ημιχρόνου, 4-1.

Πάντως και στους δύο καταλογισμούς οι παίκτες μας αντέδρασαν, αφού δόθηκαν υπερβολικά εύκολα σφυρίγματα, ενώ το δεύτερο ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Ο Ο.Φ.Α. προσπάθησε μέσα από την άμυνα να κοντρολάρει το ρυθμό του αγώνα και να δημιουργήσει μέσα από αντεπιθέσεις ευκαιρίες για γκολ.

Μέχρι το 20′ ο Ο.Φ.Α. είχε καλή εικόνα, κρατούσε το μηδέν ενώ η Δόξα είχε 2 δοκάρια με τους Σπυριδάκη στο 3′ και Δελήμπαση στο 18′. Τελικώς στο 21′ η Δόξα Πλατανέ άνοιξε το σκορ με τον Σουμπασακη, ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 23′ ο Παπαδομανωλάκης με μακρινό σουτ έκανε το 2-0.Ο ρυθμός του αγώνα από εκείνο το σημείο και μετά έπεσε και τότε ομάδα μας κατάφερε και κέρδισε πέναλτι μετά από σέντρα του Μάντσε και χέρι του Δελήμπαση στο 38′ μέσα στην περιοχή. Ο Μάντσε ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 2-1 στο 39′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν κινδύνευε αλλά στο 56′ ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Λαγουδάκη πάνω στον Σουμπασάκη, σε μια φάση που οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό.

Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Στέλιος Δελήμπασης ο οποίος έκανε το 3-1 στο 57′. Στο 81′ ο Καψαλάκης συγκρούστηκε με τον Λαγουδάκη και ο διαιτητής έδειξε για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι.

Ο Καψαλάκης ευστόχησε και έκανε το 4-1.

Επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος.

Δόξα Πλατανέ (Νίκος Καραδάκης): Ανωμεριανάκης, Καφετζής, Βαρδουνιώτης, Λάζος, Γεωργούλης, Καψαλάκης, Βλαχάκης(73′ Καριλάκης), Δελήμπασης, Παπαδομανωλάκης(46′ Ξεπαπαδάκης), Σουμπασάκης, Σπυριδάκης( 73′ Ματαράγκασι).

Ο.Φ.Αρμένων(Γιώργος Κωσταράκος): Κολυβάκης Επ., Λαγουδάκης, Κολυβάκης Σ., Ζουλάκης, Γασπαράκης Γ., Βογιατζάκης Γ., Καράλης(68′ Μαριόλος), Πατσάκης(58′ Σιόρε), Παπαδάκης(25′ Τζίφα, 68′ (Μωυσάκης), Σεφουλάι Ο., Μάντσε(58′ Χατζησπύρος).

Προηγούμενο άρθροΑύριο (21/09) στα Μισίρια με Δόξα Πλατανέ